بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/02/29 - 12:18
  • - تعداد بازدید: 1040
  • - تعداد بازدیدکننده: 79
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه ​مطرح کرد:

تعامل بین‌دستگاهی؛ لازمۀ همراهی نخبگانی در گام دوم انقلاب

طاهرپور گفت: تعامل بیشتر بنیادهای نخبگان استانی با دستگاه‌های درون‌استانی؛ لازمۀ حرکت هدفمند نخبگان در «گام دوم انقلاب» است.

~/Asset/News/News/Image/777hhhh.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور بیان و تبیین مهمترین رویکردها و رسالت‌های بنیاد ملی نخبگان و اقدامات انجام‌شده توسط بنیادهای نخبگان استانی، رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه به عنوان سخنران پیش ‌از خطبه نماز سیاسی-عبادی جمعه به تشریح اهم فعالیت‌های بنیاد در استان کرمانشاه پرداخت.


در این سخنرانی، آوات طاهرپور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در خصوص مبحث نخبگی و واژگان و اصطلاحات مربوط به این حوزه و همچنین اهداف، مأموریت‌ها و سیاست‌های بنیاد ملی نخبگان و به تبع آن بنیاد نخبگان استان کرمانشاه مواردی را به اجمال بیان کرد.


وی با بیان اینکه نیروی‌انسانی ارزشمندترین سرمایه سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، استان‌ها و کشور است، افزود: با تدبیر مقام‌معظم‌رهبری، بنیاد ملی نخبگان با توجه به لزوم و ضرورت بهره‌گیری از نخبگان در چرخه خدمت به کشور و همچنین به منظور حفظ، نگهداری و جذب نیروهای نخبه کشور، تأسیس شد.


طاهرپور با بیان اینکه بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در دی ماه 1389 فعالیت خود را آغاز کرده است، ادامه داد: جامعه نخبگی منطقه با تکیه بر تعالیم و آموزه‌های دینی و لزوم ایجاد رشد و بالندگی شتابان و کارآمد در منطقه باید همسو با سایر نخبگان کشور فعالیت کنند و داشته‌های خود را در حوزه‌هایی مانند افزایش سطح علم، دانش فردی و اجتماعی، تنظیم توقعات فردی، رشد اقتصادی و ایجاد فرهنگ کار و پشتکار خستگی‌ناپذیر با رویکرد کارآفرینی و حل معضلات فنی، صنعتی و علمی منطقه و کشور، بکار گیرند.


رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه اظهار داشت: بنیادهای نخبگان استان تنها با همراهی و تعامل دستگاه‌های اجرایی و درون‌استانی می‌توانند رسالت‌های محوله را عملیاتی کنند.


طاهرپور یادآور شد: شناسایی و توانمندسازی اجتماع نخبگانی در ابعاد علمی و عملیاتی، فراهم کردن زمینه‌ مناسب برای فعالیت نخبگانی و بهره‌گیری بیشتر دستگاه‌های استانی از این توان و همچنین تکریم و الگوسازی از مفاخر و بزرگان بومی، از مهمترین محورهای فعالیت بنیادهای نخبگان استانی است.


وی با اشاره به لزوم نقش‌آفرینی بیشتر اجتماع نخبگانی در بحران‌های مختلف کشور، تصریح کرد: در زلزله‌ها و حوادث طبیعی، بنیاد نخبگان استان تلاش کرد با برگزاری اردوهای جهادی تخصصی و هدفمند، زمینه لازم را برای سامان‌دهی و جهت‌دهی به توان نخبگانی و تزریق آن به بخش‌های مورد نیاز فراهم کند.


رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در پایان تصریح کرد: امید است بنیاد نخبگان استان بتواند با طراحی و اجرای مشترک برنامه‌های نخبگانی در استان وظیفه و رسالت خود را در «گام دوم انقلاب» و نیز  تحقق شعار سال یعنی رونق تولید بخوبی انجام دهد.


 


 


 


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 155112
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین