بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/06/03 - 15:06
  • - تعداد بازدید: 687
  • - تعداد بازدیدکننده: 669
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان:

توجه به توسعه علمی و دانشی و ارتقاء هویت ملی و دینی مستعدان برتر از اهداف کلیدی بنیاد است

ناصر باقری مقدم توجه توامان به توسعه علمی و دانشی مستعدان برتر و ارتقاء هویت ملی و دینی ایشان را از جمله اهداف کلیدی بنیاد ملی نخبگان برشمرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، ناصر باقری مقدم در آئین رونمایی از کتاب «میزان» (چکیده‌ دانش و تجربه‌ ۳۰ ساله‌ کانون دانش پژوهان نخبه) ضمن قدردانی از زحمات دست اندرکاران کانون برای تهیه این کتاب، این کار را بسیار ارزشمند دانست و گفت: بحث توجه به نخبگان یکی از پایه های اساسی تمدن سازی است و شخص مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع نظر و تاکید فراوانی دارند.

وی ادامه داد: از سویی نیز در ساختارهای حاکمیتی کشور اسناد بالادستی وجود دارد که مهمترین سند هم سند راهبردی کشور در امور نخبگان است و این سند که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده، مجموعه سیاست هایی است که در راستای بهره گیری هرچه بیشتر از استعدادهای برتر و نخبگان کشور است.

باقری مقدم افزود: اما نکته حائز اهمیت آن است که در سند راهبردی کشور در امور نخبگان به کلیات پرداخته شده اما مکانیزم ها و راهکارهای اجرایی آن به مسوولان کشور واگذار شده است.

وی در ادامه به اقدامات ارزشمند کانون دانش پژوهان نخبه در طول ۳۰ سال گذشته اشاره کرد وگفت: نکته قابل توجه این است که این کانون بدون اینکه وابستگی به دولت داشته باشد بصورت خودجوش در حوزه خدمت رسانی به نخبگان فعال بوده و این اهتمام مورد توجه رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفته است.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: توجه به امور نخبگان و بهره‌مندی از توانمندی آنها در رفع مشکلات یکی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب به مسوولان بخش های مختلف کشور است.
 
کتاب میزان  چکیده‌ دانش و تجربه‌ ۳۰ ساله‌ کانون دانش پژوهان نخبه در زمینه نخبه‌پروری است که طی دو سال با مشارکت بیش از ۲۰ نفر از طلاب و دانشجویان و تشکیل هشت کارگروه تخصصی با هدف تهیه یک نقشه راه کاربردی برای  مجموعه‌های تعلیم و تربیتی و به ویژه نخبه پرور تهیه شده است.
به گفته دست اندرکاران مجموعه کانون دانش پژوهان نخبه، این کتاب هر چند رویکرد نخبگانی و نخبه پروری دارد، اما  بخش‌های زیادی از آن برای تمام مجموعه‌های تعلیم و تربیتی که رویکرد عام دارند قابل استفاده است. لذا مدارس، کانون‌های فرهنگی، پایگاه‌های بسیج جملگی می‌توانند از بخش‌های زیادی از این کتاب هشت فصلی برای کارهای خود بهره مند شوند.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 160795
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید