بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/07/16 - 10:11
  • - تعداد بازدید: 365
  • - تعداد بازدیدکننده: 357
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان فضایی:

صنعت فضایی نیازمند کار نخبگان و دانشجویان است/ موظف به تقویت نخبگان هستیم

رئیس سازمان فضایی ایران گفت:سالاریه بیان کرد: نگاه ما به صنعت فضایی این است که همه ظرفیت‌های موجود وارد بازار کار شوند زیرا نیروی انسانی گنجی است که با ابتکار خود مسائل کشور را حل می‌کند. صنعت فضایی نیازمند کار نخبگان و دانشجویان است و ما موظف به تقویت آنها هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی اظهار داشت: صنعت فضایی در ایران از نزدیک به دو دهه قبل فعال بوده است و با شکل‌گیری سازمان فضایی و مجموعه‌های دیگر فعالیت خود را شروع کرد. توسعه این صنعت در این سال‌ها با فراز و فرود همراه بود، در برهه‌ای به دلیل مسائل مالی سرعت رشد متوقف شد.

وی افزود: نگاه دنیا به صنعت فضا صرف اقتدارگرایانه و نشان دهنده قدرت نیست؛ بلکه ابزاری برای توسعه کشورها است.

سالاریه خاطرنشان کرد: نباید این طرز نگاه وجود داشته باشد که با کاهش سرعت رشد صنعت فضا دیگر کاربردی ندارد؛ زیرا این نگاه موجب عقب افتادگی این صنعت در داخل می‌شود. ما زمانی کشور منحصر به فرد در این زمینه در منطقه بودیم؛ اما اکنون در منطقه ترکیه برنامه فضایی منسجمی دارد و پاکستان با همکاری چین پیشرفت های قابل توجهی کرده است. اماراتی متحده عربی هم با همکاری غربی ها سرمایه گذاری کرده است. از آن طرف قطر سال هاست در زمینه اپراتوری پیشتاز است و عمان هم شدیداً به تکاپو افتاده است و مذاکراتی در زمینه صنعت فضت دارند.

معاون وزیر رتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: همسایگان ایران در صنعت فضایی شروع به سرمایه گذاری می کنند و دیگر نگاه اقتدارگرایانه به این صنعت وجود ندارد.

رئیس سازمان فضایی با اشاره به کاهش منابع فسیلی اظهارداشت: صنعت فضایی کمک می کند در تامین توان از انرژی خورشید پیشگام باشیم. اقلیم یکی از حوزه های صنعت فضا است و استفاده از انرژی کرات دیگر در برنامه های این صنعت قرار دارد. بحث های مربوط به امنیت و تامین منافع کشورها با کمک ابزار دیده بانی و رصد تمام تحرکات به کمک صنعت فضا نیز امروز جنبه اجرایی به خود گرفت.

وی اظهارداشت: موضوع صنعت فضا صرف اقتداری نیست و به عنوان یک نقطه راهگشا و راهبردی است و برای شتاب‌گیری در این صنعت باید بخش خصوصی را روی کار بیاوریم. با دانشگاه ها هم برای تربیت انسانی همکاری و با شرکت‌های دانش بنیان نیز به میزان هزار میلیارد تومان قرارداد داریم.

سالاریه بیان کرد: نگاه ما به صنعت فضایی این است که همه ظرفیت‌های موجود وارد بازار کار شوند؛ زیرا نیروی انسانی گنجی است که با ابتکار خود مسائل کشور را حل می‌کند. صنعت فضایی نیازمند کار نخبگان و دانشجویان است و ما موظف به تقویت آنها هستیم. شرکت های دانش بنیان خوبی ایجاد شدند و نگاه ما رو به جلوست، همچنین به دنبال طرح جدید در دانشگاه ها و ایجاد مسیری برای هسته‌های نخبگان فضایی هستیم.




***

بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 173611
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت