بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/12/24 - 13:36
  • - تعداد بازدید: 986
  • - تعداد بازدیدکننده: 86
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی‌ شریف در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:

نقش مهم مدیریت منابع انسانی در هسته‌های پژوهشی

صالح‌کلیبر گفت: از آنجایی که در تیم‌های تحقیقاتی تنوع حوزه‌های تخصصی و تفاوت سلایق وجود دارد، اصولاً اداره کردن این تیم‌ها نیازمند مهارت بالا در مدیریت است.

~/Asset/News/News/Image/مدیریت6.jpg

صابر صالح‌کلیبر؛ عضو هیئت‌علمی گروه برق دانشگاه صنعتی‌ شریف در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان با مثبت ارزیابی‌کردن طرح شهید احمدی‌روشن، تشکیل تیم‌های پژوهشی را یکی از الزامات امروز جامعۀ علمی و دانشگاهی دانست.


وی مدیریت نیروی‌انسانی را مهارتی مهم در تیم‌داری توصیف کرد و افزود: از آنجایی که در تیم‌های تحقیقاتی تنوع حوزه‌های تخصصی و تفاوت سلایق وجود دارد، اصولاً اداره کردن این تیم‌ها نیازمند مهارت بالا در مدیریت است و تبعاً هر چه تیم‌ها بزرگتر شوند، مدیریت نیز سخت‌تر خواهد شد.


صالح‌کلیبر با بیان اینکه همۀ اساتید دانشگاهی نگاه صنعتی و تجاری ندارند، ادامه داد: نمی‌توان انتظار داشت استاد دانشگاه در همۀ حوزه‌های تولیدی، صنعتی، تجاری، فروش و بازار نیز متخصص باشد. از سوی دیگر، تیم‌های تحقیقاتی مسئله‌محور به دلیل نوع پروژه‌ها و واقعی بودن موضوعات، عمدتاً چالش‌های جدی در حوزه‌های یادشده خواهند داشت؛ به همین دلیل حضور افراد باتجربه در کنار تیم‌ها می‌تواند مکمل حرکت هسته‌ها باشد.


عضو هیئت‌علمی گروه برق دانشگاه صنعتی‌ شریف تصریح کرد: اساتید دانشگاهی و مستعدان‌‌برتر در غالب موارد افراد فنی و علمی هستند و در موضوعات ارائه‌شده بیشتر نگاه تخصصی و تحقیقاتی خود را لحاظ می‌کنند؛ حال آنکه در حوزه‌های عملیاتی علاوه بر دید فنی، نگاه تجاری و صنعتی نیز باید بر روند کار حاکم باشد.


وی با بیان اینکه مدیریت تیم‌های پژوهشی مهارتی مستقل است، تأکید کرد: در بسیاری از موارد، نیاز نیست فرد مدیر یک پروژه‌ تحقیقاتی، دانش فنی داشته باشد. در واقع، این فرد باید در بکارگیری افراد متخصص در بخش‌های مورد نیاز ماهر باشد.


صالح‌کلیبر اضافه کرد: در بسیاری از شرکت‌های بزرگ دنیا که خدمات تخصصی ارائه می‌دهند، مدیران عمدتاً از دانش فنی بالایی برخوردار نیستند اما در مدیریت نیروهای متخصص و نخبه، توان بالایی دارند.


عضو هیئت‌علمی گروه برق دانشگاه صنعتی‌ شریف خاطرنشان کرد: در طرح شهید احمدی‌روشن نیز می‌توان از افراد باسابقه در حوزه‌های مدیریت که چالش‌ها و مشکلات تیم‌داری و راه‌های پیشگیری و مقابله با آنها را بشناسند، بهره برد. این افراد عمدتاً تجربیات بسیاری در راه‌اندازی استارت‌آپ‌ها دارند و به خوبی با تیم‌داری در حوزه‌های علمی و نخبگانی آشنا هستند گرچه خودشان الزاماً فنی نیستند.


وی در پایان تأکید کرد: حضور این متخصصان بازار و تجارت در کنار تیم‌های حاضر در طرح شهید احمدی‌روشن، سبب حصول خدمات و محصولاتی با قابلیت تجاری‌سازی و در نهایت سوق‌یافتن مستعدان به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود.


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 150249
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین