بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/03/06 - 09:45
  • - تعداد بازدید: 228
  • - تعداد بازدیدکننده: 224
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در یک نشست هم اندیشی/

نقش و اثر نخبگان در ایجاد تحولات بنیادین بررسی شد

در یک نشست هم اندیشی نخبگانی ضمن تاکید بر اهمیت دیپلماسی علمی و ارزش آن در نگاه مسئولان، نقش و اثر نخبگان در ایجاد تحولات بنیادین بررسی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ با هدف گسترش تعامل سطوح مختلف حاکمیتی با جامعه نخبگانی و به‌منظور مسئله‌شناسی، هم‌اندیشی و بررسی چالش‌ها و فرصت‌ها، نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان استان تهران با رئیس بنیاد نخبگان استان و رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

در این نشست، حیدر مفتاحی‌زاده؛ رئیس بنیاد نخبگان استان با اشاره به دغدغه‌مندی جامعه نخبگانی و دانشگاهی کشور درخصوص مسائل علمی و فناوری در سطح بین‌الملل، گفت: یکی از مسائل و موضوعات اجتماع نخبگان، مراودات علمی و سطح تعاملات کشور در این حوزه با جامعه جهانی است.

وی با اشاره به تبدیل مرکز به سازمان توسعه همکاری‌ها، افزود: این اقدام بیانگر اهمیت دیپلماسی علمی و ارزش آن در نگاه مسئولان است و قطعاً تغییرات مثبتی در این مسیر ایجاد خواهد کرد.

در ادامه، امیرحسین میرآبادی؛ رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن اشاره به نقش و اثر نخبگان در ایجاد تحولات بنیادین، فعالیت‌ها و مأموریت‌های این سازمان را تشریح کرد.

وی رصد دائمی حوزه علم و فناوری در سطح ملی و جهانی را از ویژگی‌های بارز نخبگان و مستعدان عنوان کرد و با اشاره به توسعه تعاملات علمی و فناوری در سال‌های اخیر، اظهار داشت: افزایش تعاملات نتایج بسیار مطلوبی را در پی دارد که تنها یکی از آنها صادرات محصولات دانش‌‎بنیان ایرانی به بیش از 90 کشور است.

میرآبادی اضافه کرد: در حوزه همکاری و تعاملات علمی و فناورانه با سایر کشورها، نیاز است ضمن برقراری ارتباط با جامعه نخبگان، متخصصان و کارآفرینان ایرانی داخل و خارج از کشور، از ظرفیت و توانمندی آنان به‌صورت حداکثری بهره برد. ایجاد ارتباط با مراکز برتر علمی در داخل و سایر کشورها یکی از پیش‌شرط‌هاست که سازمان توسعه همکاری‌ها به عنوان یک نهاد فرابخشی، تمام توجه و تلاش خود را معطوف آن کرده تا از این طریق بتواند ظرفیت‌های جدید و مطلوبی را برای کشور و متخصصان حوزه علم و فناوری فراهم کند.

لازم به یادآوری است، سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی با توجه به جایگاه فرابخشی خود، مدیریت هماهنگی کلان فعالیت‌های فناوری، نوآوری در دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط با خارج از کشور، صادرات کالا‌ها و خدمات دانش‌بنیان، عرضه و تقاضای فناوری (انتقال فناوری)، بسترسازی و توسعه دیپلماسی فناوری، گسترش ارتباط و ارائه تسهیلات به متخصصان بین‌المللی ایرانی و غیر ایرانی را به‌عهده دارد.





  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 171605
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت