بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/11/12 - 10:18
  • - تعداد بازدید: 361
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

چه آسیب‌هایی فراروی دانشجویان بین‌المللی استرالیا قرار دارد؟

دانشجویان بین‌المللی در طول شیوع بیماری کرونا مشکلات گوناگونی از جمله انزوا و تبعیض را در استرالیا را تجربه می‌کنند.

~/Asset/News/News/Image/مهاجرت 7777.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ بر اساس یک گزارش جدید، هزاران دانشجوی بین‌المللی و مهاجر موقت استرالیا در حالی که انزوا را تجربه می کنند در انتظار روشن شدن وضعیت تحصیلی و اقامتشان در این کشور هستند.


از هر پنج نفر، سه نفر اظهار داشتند كه استرالیا را کم‌تر به عنوان محلی برای تحصیل و مهاجرت براساس وضعیت و تجربه خود طی بیماری همه گیر کرونا توصیه می‌كنند.


یک نظرسنجی سراسری از 6105 دانشجوی بین المللی و سایر مهاجران موقت که در ماه جولای انجام شد ، نشان داد که 70درصد از این افراد در طول همه گیری، تمام یا بخش قابل توجهی از کار خود را از دست داده اند، این در حالی است که  هزاران نفر دیگر نتوانسته اند هزینه غذا و اجاره را پرداخت کنند.


بحران فراروی دانشجویان و مهاجران بین‌المللی استرالیا


این گزارش همچنین نشان داد، 57 درصد از پاسخ دهندگان نظرسنجی  معتقدند که بحران مالی آنها تا پایان سال جدی‌تر خواهد شد. از هر سه دانشجوی بین المللی یک نفر گفت که پیش بینی می کند بودجه‌اش تا ماه اکتبر به پایان برسد. هزاران نفر همچنین از تصمیم دولت برای حذف پشتیبانی از مهاجران و دانشجویان بین‌المللی ابزار نگرانی کرده‌اند.


صدها نفر گلایه‌مندی خود را به نخست وزیر انتقال دادند زیرا کسانی که قادر به تأمین هزینه زندگی خود نیستند باید راه بازگشت به خانه را در پیش بگیرند. این افراد احساس رها شدن و بی ارزشی را ابراز داشتند؛ مثل این‌که انسان نیستند و معتقدند دولت آن‌ها را نمی‌بینند و نمی‌خواهند به مشکلات و صدای آنان گوش فرادهند.


آسیب‌های کلامی و اجتماعی علیه مهاجران


علاوه بر این ، یک چهارم این افراد از سوء استفاده‌های  نژادپرستانه کلامی رنج برده و اعلام کرده‌اند، افراد به دلیل ظاهر و چهره شان از آنان دوری می‌کنند. بیش از نیمی از پاسخ دهندگان چینی گزارش کرده اند که حداقل یکی از این دو مورد یا هر دو را تجربه کرده‌اند.


بیش از 1600 شركت كننده هدف اصطلاحات و لحن بیگانه ستیزانه شهروندان قرار گرفتند، به طوری که انگار آلوده به ویروی کووید 19 هستتند زیرا آسیایی به نظر می رسند، همچنین به دلیل پوشیدن ماسك صورت مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند.


بسیاری گزارش دادند که به دلیل ظاهر آسیایی آن‌ها در خیابان و یا حین استفاده از  وسایل حمل و نقل عمومی توسط عابران با توهین و برخورد فیزیکی رانده شده اند.


یک دانش‌آموز دختر ویتنامی با بیان این‌که مردم با لحنی نژادپرستانه، با او برخورد می‌کنند گفت: آن‌ها مرا هل دادند و گفتند كه من دلیل شیوع كروناویروس هستم و باید بروم. همچنین یك دانش آموز چینی گفت در راه بازگشت از مدرسه به آنها تخم مرغ انداختند.


به دنبال تجربه همه گیر بودن ، از هر پنج دانشجو ، فارغ التحصیل و تعطیلات مشغول به کار ، سه نفر از دانشجویان بین المللی گفتند که اکنون احتمال کمتری دارد یا بسیار کمتر استرالیا را به عنوان مکانی برای تحصیل یا تعطیلات کاری توصیه می کنند.


این دیدگاه، بازارهای مهم آموزشی مانند دانشجویان چینی و نپالی که به ترتیب 76 و 69 درصد از دانشجویان بین‌المللی سهم دارند را شامل می‌شود.


یک دانشجوی دانشجوی بین المللی هند گفت: من احساس می کنم که دولت استرالیا دارندگان ویزای موقت را نه به عنوان یک انسان بلکه فقط یک ماشین پول ساز تصور می‌کند.


وی با ابراز نگرانی از تبعیض علیه دانشجویان بین‌المللی گفت: این وحشتناک است که می‌بینید نخست وزیر در حال دلجویی از شهروندان است و می گوید همه ما در این کار متحد و همبسته هستیم اما در عین حال به مهاجران می‌گوید که در جریان این بیماری همه گیر به خانه خود برگردند.


آینده فراروی دانشجویان بین‌المللی


براساس این نظرسنجی، از هر پنج شرکت کننده در نظرسنجی یک نفر (19درصد) اظهار داشتند که به دلیل بسته بودن مرز کشورشان نمی توانند به خانه بازگردند.


یکی دیگر از دانشجویان بین المللی مشاهده کرد: "این کاملا ریاکارانه است که ما برای پرداخت مالیات مهم هستیم، به این معنا که میلیاردها دلار به عنوان هزینه دانشگاه به اقتصاد کمک می کنیم، اما به عنوان برخی از نژادهای اقلیت با ما به گونه‌ای ناعادلانه رفتار می‌شود.


بسیاری از کسانی که از این وضعیت در استرالیا رنج می برند اکنون به خانه های خود باز می گردند تا رهبران تجارت و سیاست شوند و نقش خود را در زیست‌بوم خود ایفا کنند اما تجربیات آنها در این دوره به سرعت فراموش نخواهد شد.


پیش بینی می شود استرالیا یکی از کشورهای آسیب دیده در جهان با تأثیر همه گیری جهانی باشد ، دانشگاه های استرالیا پیش بینی می کنند 21هزار  فرصت شغلی کاهش یابد و 30درصد از درآمد این بخش طی چهار سال آینده کاهش پیدا کند.


 


منبع: سایت خبری تحلیلی پای‌نیوز

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 154797
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین