بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN



 

بنیاد ملی نخبگان با هدف شناسایی اجتماعات نخبگانی در زمینه‌های مرتبط باگفتمان قرآنی شامل: حفظ، قرائت، تفسیر، تربیت منابع انسانی، آموزش، پژوهش، تبلیغ، فرهنگ‌سازی و ترویج قرآن و معارف اهل بیت علیهم‌السّلام، آیین‌نامه «شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان قرآنی کشور» را تدوین و اجرایی ساخته است.

 

 

بر این اساس بنیاد تلاش دارد تا با بهره‌مندی از توان دستگاه‌های تخصصی شامل: «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»، «سازمان تبلیغات اسلامی»، «مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه»، «شورای توسعه فرهنگ قرآنی» و صاحب‌نظران حوزه قرآنی  برگزیدگان را در زمینه‌های مرتبط باگفتمان قرآنی در دو رده «مستعد برتر قرآنی» و «سرآمد قرآنی» شناسایی کند و به منظور تسهیل فعالیت‌ نخبگانی آنان، تسهیلاتی را در قالب «جایزه رشد مستعدان برتر قرآنی» و «جایزه اثر‌گذاری و الگوسازی سرآمدان قرآنی» اعطا نماید.

 

 

 

یادآوری: جزئیات هر یک از شاخص‌ها در شیوه‌نامه شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان قرآنی کشور قابل مشاهده است.

 

 

بنیاد ملی نخبگان با توجه به مأموریت‌های خود ذیل «سند راهبردی کشور در امور نخبگان»، ایستگاه‌های مسیر نخبگی را شناسایی و با کمک نهادهای مرتبط برای پشتیبانی از مشمولان هر ایستگاه برنامه‌ریزی کرده است.

رویکرد بنیاد ملی نخبگان شناسایی «اجتماعات نخبگانی» از طریق رصد رفتار و فعالیت‌های نخبگانی آنان در تمامی حوزه‌ها شامل: علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری، قرآن، هنر، ادب و... و همچنین توسعه فعالیت‌های نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاه‌های ذی‌ربط برای اثرگذاری مناسب آنان در جامعه تخصصی خود است.

سامانه ی گفتگوی آنلاین