بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/09/17 - 11:00
  • - تعداد بازدید: 1605
  • - تعداد بازدیدکننده: 1338
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای تحکیم روابط و تقویت بنیان خانواده در اجتماع نخبگانی/

تفاوت قضاوت و تحلیل رفتار بررسی شد

در جلسه مشاوره‌ای و آموزشی «تبادل پیام در خانواده» عنوان شد: قضاوت کردن به معنای برچسب زدن بر دیگران بدون داشتن اطلاعات کافی تعریف می‌شود، در تحلیل رفتاری و شخصیت اما فرد صرفاً فرضیه‌های غیرقابل اثبات و بدون صدور رأی درمورد دیگران را عنوان می‌کند.

~/Asset/News/News/Image/indexفقفق.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای اجرای برنامه‌های آموزشی و مشاوره‌ای با هدف تحکیم روابط و تقویت بنیان خانواده در اجتماع نخبگانی، بنیاد نخبگان استان تهران کارگاه آموزشی «تبادل پیام در خانواده: تأثیر رفتار کلامی و غیرکلامی بر زوجین و خانواده» را ویژة دانشجویان مشمول تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برگزار کرد.



در این کارگاه، مهرنوش دارینی؛ مدرس دانشگاه پیرامون «تعریف ارتباط و ارتباط مؤثر»، «تبادل پیام کلامی و غیرکلامی» و «موانع ارتباط مؤثر در خانواده» توضیحاتی ارائه کرد و سپس با اشاره به تفاوت استرس و اضطراب، گفت: تفاوت این دو در شناخت و عدم شناخت منبع ناراحتی توسط فرد است.



وی افزود: اگر فرد بداند به چه علت ناراحت است، دچار استرس و اگر علت را نداند دارای اضطراب شده است.



دارینی ادامه داد: قضاوت کردن به معنای برچسب زدن بر دیگران بدون داشتن اطلاعات کافی تعریف می‌شود. در این مواقع، فرد در مقام قاضی عمل کرده و بدون اطلاعات کافی رأی صادر می‌کند. در تحلیل رفتاری و شخصیت اما فرد صرفاً فرضیه‌های غیرقابل اثبات و بدون صدور رأی درمورد دیگران را عنوان می‌کند.





جمعی از برگزیدگان تسهیلات دانشجویی (طرح شهید وزوایی) و همچنین فعالین طرح شهید احمدی روشن از مقاطع و رشته‌های مختلف تحصیلی در این نشست حضور داشتند و که ضمن آشنایی با مباحث، درمورد موضوعات و مسائل موردنظر خود به پرسش و تبادل نظر پرداختند.








  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 146072
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم