مهدیه با اشاره به اینکه ایده دادن اولین گام برای حل یک مشکل یا برآورده کردن یک نیاز است، گفت: خلاقیت، نوآوری و اجراییبودن، از ویژگیهای اصلی یک ایده خوب هستند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامه برگزاری برنامههای توانمندسازی و هدایت مستعدانبرتر در راستای حوزههای کارآفرینی و اشتغالزایی، «کارگاه آموزشی کارآفرینی هوشمند» با هدف جهتدهی به فعالیتهای نخبگان و اصلاح نگرش جامعه دانشگاهی به موضوع اشتغال، به همت بنیاد نخبگان استان زنجان برگزارشد.
در این کارگاه، امید مهدیه؛ عضو هیئتعلمی دانشگاه زنجان به تعریف کارآفرینی و وضعیت کارآفرینی در سطح دنیا پرداخت و گفت: در گزارش دیدهبان جهانی دو مؤلفه راهاندازی کسبوکار (کارآفرینی نوظهور) و کارآفرینی جدید، به عنوان کارآفرینی نوپا تعریف میشود.
وی افزود: این شاخصها معیار اصلی مقایسه کشورها با یکدیگر است؛ با این حال دیدهبان جهانی کارآفرینی، مراحل بعدی یعنی ثبیت کسبوکارها و گرایش پتاسیلهای کارآفرینی و خروج از کسبوکارها را نیز مدنظر قرار میدهد.
مهدیه با بیان اینکه ایده در حقیقت یک تصور ذهنی است، اظهار داشت: ایده دادن اولین گام برای حل یک مشکل یا برآورده کردن یک نیاز است. از سوی دیگر، خلاقانه، نوآورانه، مبتنی بر حل مسأله و اجراییبودن، از ویژگیهای اصلی یک ایده خوب است.
عضو هیئتعلمی دانشگاه زنجان در پایان مراحل پردازش ایده، روشهای مفید برای ایدهپردازی، منشاء پیدایش ایدهها، آشنایی با کارآفرینی هوشمند با تفکر نقادانه و تفکر خلاق، آشنایی با انواع کسبوکار، ایدههایی برای کارآفرینی و آشنایی با کارآفرینانبرتر ایران را تبیین و تشریح کرد.
لازم به ذکر است، با توجه به برگزاری مجازی این کارگاه، تعدادی از جامعه نخبگانی و مستعدانبرتر سایر استانهای دیگر نیز در این برنامه شرکت داشتند.