بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/09/14 - 13:03
  • - تعداد بازدید: 213
  • - تعداد بازدیدکننده: 197
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان:

سخت‌ترین بخش اثرگذاری «از تئوری به عمل رسیدن» است/ برای اثرگذاری باید ایثار کرد

نرگس حسین‌مردی معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: شاید سخت‌ترین بخش اثرگذاری «از تئوری به عمل رسیدن» است که‌ کسب دانش راحت‌ترین مرحله آن محسوب می‌شود اما برای اثرگذاری باید ایثار کرد؛ انسان باید خود را ساخته باشد تا بتواند به مرحله ایثار برسد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نرگس حسین‌مردی معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در آیین نکوداشت زنده‌یاد استاد دکتر سید آهنگ کوثر، پدر آبخوان‌داری ایران که به همت بنیاد نخبگان استان فارس و مجمع خیران نخبه‌پرور فارس برگزار گفت: مایه افتخار است که در مراسم نکوداشت این استاد بزرگوار که به عنوان پدر دانش نوین آبخوان‌داری شناخته می‌شود حضور دارم و جای تأسف دارد که این افراد برجسته کمتر در جامعه شناخته شده هستند.

حسین‌مردی ادامه داد: استاد کوثر مایه غرور تک تک ایرانیان است و برای من به عنوان یک ایرانی ناشناخته ماندن خدمات ارزنده‌ای که او به ایران و محیط زیست ارائه کرده تلخ و حسرت انگیز است چراکه معتقدم بسیاری از ایرانیان هنوز هم استاد کوثر را به خوبی نمی‌شناسند و از خدمات ایشان به این سرزمین مطلع نیستند.

وی برگزاری مراسم تکریم را فرصتی جهت فراهم شدن شرایط الگوسازی برای جوانان این مرزو بوم دانست و گفت: بنیاد ملی نخبگان این برنامه را دستور کار دارد که در تمامی استان‌ها شرایط تکریم مفاخر و اساتید در آن استان را فراهم کند؛ خوشبختانه در حال حاضر در بنیادهای استانی این شرایط مهیا شده و امیدواریم این روند ادامه یابد.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه یک نخبه باید اثرگذار باشد گفت: باید بین دانشجویان معمولی، دانش آموخته‌گان، دانشمندان یا نخبه‌گان تفاوت قائل شد؛ برای اثرگذار بودن باید سختی کشید شاید مراسم تکریم جایی باشد برای الگوسازی، جایی که جوانان این مرز و بوم بدانند استاد کوثر به راحتی اثرگذار نبود و در این راه سخت خانواده او به ویژه همسرش ایثار کرده اند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: شاید سخت‌ترین بخش اثرگذاری «از تئوری به عمل رسیدن» است که‌ کسب دانش راحت‌ترین مرحله آن محسوب می‌شود اما برای اثرگذاری باید ایثار کرد؛ انسان باید خود را ساخته باشد تا بتواند به مرحله ایثار برسد؛ بدون شک استاد کوثر به این مرحله رسیده بود.

حسین‌مردی به خروج برخی مستعدان از کشور اشاره کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان بر خود واجب می‌داند که نخبگان این سرزمین را بشناسد و بستری برای اثرگذاری آنها فراهم کند، هرچند این بستر کوچک باشد اما زمانی که افراد اثرگذاری خود را به واسطه آن لمس کنند برای آنها احساس تعلق به این خاک ایجاد خواهد شد و ما دیگر نگران و شاهد مهاجرت از این مرزو بوم نخواهیم بود.


***
بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn

 

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 174652
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر