موسوی گفت: فراهم کردن زمینه شناخت فرهیختگان و نخبگان، یک ضرورت است تا جامعه با ویژگیها و قابلیتهای این افراد آشنا شود و از آنان تأثیر بگیرد.
در این مراسم، آزادبخت؛ رییس بنیاد نخبگان استان مازندران گفت: این برنامه از اواخر سال 98 تصویب شده بود که به علت بیماری کرونا به تعویق افتاد.
وی با اشاره به ویژگیهای استاد صفار، اظهار داشت: یکی از ویژگی مهم وی، مطالعه مداوم است؛ استاد صفار به معنای واقعی اهل کتاب هستند و همواره به موضوع آموزش اهتمام داشته و دارند.
در بخش دیگری از این مراسم، سید عباس موسوی؛ رییس دانشگاه علومپزشکی مازندران نیز گفت: نمادهایی در جامعه پزشکی وجود دارد که میتوان از آنان به عنوان الگوی دانشجویان این حوزه نام برد که دکتر صفار یکی از این نمادها است.
وی افزود: فراهم کردن زمینه شناخت فرهیختگان و نخبگان یک ضرورت است تا جامعه با ویژگیها و قابلیتهای این افراد آشنا شود و از آنان تأثیر بگیرد.
در این مراسم، محمدجعفر صفار؛ استاد دانشگاه و فوقتخصص عفونی کودکان نیز با اشاره کوتاهی به زندگی حرفهای و شخصی خود، موفقیتهای کسبشده را مرهون خانواده، معلمان، اساتید و جامعه بومی دانست.
در پایان مراسم از کتاب یادنامه دکتر صفار رونمایی و با اهداء هدایایی از 50 سال تلاش و فعالیت نخبگانی این استاد شاخص در حوزه سلامت کودکان تجلیل شد.