شریف گفت: برخی آموزشهای دانشگاهها کارآیی لازم را ندارد و به همین دلیل نهتنها فرصتی برای کشور نیستند، بلکه به یک آسیب برای جامعه تبدیل شدهاند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ حبیب شریف؛ رئیس بنیاد نخبگان استان فارس در مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره حرکت، ضمن تشریح برخی از تسهیلات و حمایتهای بنیاد ملی نخبگان از مستعدانبرتر دانشگاهی، بر موضوع مشکلات عدمشکلگیری زیستبوم فناوری در استانها اشاره کرد و گفت: از سال ۸۴ تا ۹۲ تعداد مراکز آموزش عالی حدود ۶ برابر شده و در حال حاضر بالغ بر 2800 مرکز آموزشی عالی کشور در حال تربیت نیرویانسانی در رشتههای مختلف است.
وی افزود: متأسفانه اکثر آموزشهای این دانشگاهها کارآیی لازم را ندارند و به همین دلیل نهتنها فرصتی برای کشور نیستند، بلکه به یک آسیب برای جامعه تبدیل شدهاند.
شریف ادامه داد: مقام معظمرهبری بر لزوم آمایش آموزشعالی و سروسامان دادن به این مراکز تأکید کردهاند تا ضمن مأموریتگرا شدن آنها، با ایجاد رشتههای میانرشتهای به تربیت افراد مستعدی برای جامعه بپردازند که علوم و مهارتهای لازم برای تبدیل علم و دانش به ثروت بر اساس نیازهای جامعه و صنعت را دارند.
رئیس بنیاد نخبگان فارس در پایان یادآور شد: خوشبختانه دانشگاه علمی_کاربردی ضمن تقلیل مراکز از ۱10۰ واحد به حدود ۶۰۰ واحد و با هدف حرکت به سمت دانشگاه کارآفرینی گامهای مهمی در این حوزه برداشته است.