معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان به مهارت آموزی نیروی نخبه موثر متناسب با نیاز استان اشاره کرد و گفت: نیروهای نخبه استان در حوزههای مختلف از جمله معدن، اقتصاد مرز، اقتصاد شهر و اقتصاد دریا میتوانند اشتغالزایی ایجاد کنند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، رضا شریفی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در جهت مهارت آموزی دانشجویان اقدامات زیادی انجام شده که از جمله آن افتتاح مراکزی برای کسب مهارتهای فنی در کنار تحصیل دانشجویان است.
وی با بیان اینکه باید با قدرت اتحاد و انسجام بیشتری در کنار یکدیگر سیستان و بلوچستان را بسازیم و اعتبارمان را ارتقا دهیم، افزود: باید به موضوع مهارت آفرینی ضریب داد و معطوف به یک مکان خاص نباشد، باید ضریب اجتماعی بیشتری را در محلات، مساجد، طوایف و نقاط دیگر ایجاد کرد به گونهای که هر طایفه، محله، مسجد و تریبون یک مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: باید افراد تریبوندار و صاحب نفوذ در سخنرانیها، کنشگریها، مطالبهگریها و بیان سخنان خود این مطالب را اعلام کنند که این استان محروم نیست و اشکالاتی اگر وجود دارد نشات گرفته از عدم بهرهبرداری از ظرفیتها و پتانسیلهای موجود بوده است.
شریفی اظهار کرد: ۶ مولفه و مشخصه در صنعت ملی توسعه کشور شامل جمعیت، وسعت، مرز، دسترسی به آبهای آزاد، انرژیهای نو و ذخایر معدنی وجود دارد که هر ۶ متغیر در سیستان و بلوچستان به صورت ناب وجود داشته، این استان جوانترین و پهناورترین استان کشور بوده و طولانیترین مرزهای آبی و خاکی و همچنین ارتباط با کشورهای همسایه را به واسطه مرز دارد.
وی با بیان اینکه مهمترین ظرفیت سیستان و بلوچستان نیروی انسانی نخبه دغدغه مند و دلسوز آن است، ادامه داد: نتوانستیم آنطور که باید ظرفیتهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کنیم باید این استان را با نخبگان، مشاهیر، شهدا و ظرفیتهای اجتماعی به کشور معرفی کنیم.
وی به مهارت آموزی نیروی نخبه موثر متناسب با نیاز سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: نیروهای نخبه استان در حوزههای مختلف از جمله معدن، اقتصاد مرز، اقتصاد شهر و اقتصاد دریا می توانند اشتغالزایی ایجاد کنند.
شریفی اظهار کرد: نظام به فرد نخبه سیستان و بلوچستانی اعتماد کرد و سکانداری استانداری را به فرزندی از این دیار سپرد ما باید قدردان این اعتماد باشیم و برای تسریع در روند قطار توسعه همگان پای کار بوده و حمایت کنند.
وی با بیان اینکه باید کار تیمی تقویت یابد، گفت: دانشگاهها باید تلاش کنند رشتههای مورد نیاز سیستان و بلوچستان در حوزه صنایع دستی، کشاورزی چهار فصل معدن و انرژیهای نو در دستور کار خود قرار دهند.
***
بنیاد ملی نخبگان در شبکههای اجتماعی:
بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn