بلالی گفت: طرح هستههای پژوهشی مسئله محور میتواند الگویی مناسب برای تسهیل تحقق «جهش تولید» در زمانی کوتاه و تعریف شده در کشور باشد.
وی افزود: نخبه گرایی به مفهوم فراهم آوردن زمینه لازم برای فعالیت مطلوب نخبگان و بهره مندی از آنان است به نحوی که بتوانند با دانش، مهارت، تخصص و نوآوری سبب پیشرفت جامعه شوند.
بلالی ادامه داد: بر اساس تئوری های مختلف اقتصادی پیشرفت تکنولوژی از عوامل جهش دهنده تولید است که با تاثیر بر ساختار فنی و تابع تولید منجر به افزایش بهره وری و تولید بیشتر با منابع کمتر می شود که بدون تردید این عامل پیش برنده تولید و رشد اقتصادی زاییده فعالیت های نخبگان علمی در زیست بوم فناوری است.
رییس بنیاد نخبگان استان همدان اضافه کرد: به عبارت دیگر بدون دانش و تکنولوژی مبتنی بر آن پیشرفتی در جامعه صورت نگرفته و یا در صورت رخ دادن پایدار نخواهد بود.
وی با تاکید بر نقش بنیاد ملی نخبگان و تاثیر سیاست ها و برنامه های بنیاد در سطح کشور بر توسعه فرهنگ نخبگانی، به جایگاه ویژه این نهاد سیاست گذار در تحقق جهش تولید و توسعه اقتصادی کشور اشاره و تصریح کرد: برنامه های مسئله محور بنیاد ملی نخبگان نظیر طرح هسته های پژوهشی مسئله محور می توانند الگویی مناسب برای تسهیل تحقق جهش تولید در زمانی کوتاه و تعریف شده در کشور باشند.
بلالی ضمن اشاره به ارتباط علمی بسیار نزدیک و مداوم مستعدان برتر با اساتید خبره در حوزه های مختلف علم و فناوری در قالب این طرح ها و انگیزه ایجاد شده برای حل مسائل مختلف صنعتی و فناوری کشور، یادآور شد: در صورت تداوم حمایت های بنیاد ملی نخبگان و توسعه هسته ها در سطح کشور، نقش نخبگان در رشد اقتصادی جامعه و افزایش تولید داخلی بسیار پر رنگتر خواهد شد.