اقبال عباسی با اشاره به نقش مهم نیرویانسانی جوان و نخبه در توسعۀ جامعه، گفت: هنر نخبه برداشتن باری از روی شانههای جامعه و حل مشکلات و مسائل واقعی با اتکا به ایده و تفکر نخبگانی است.
در این نشست، اقبال عباسی؛ استاندار چهارمحالوبختیاری با اشاره به نقش مهم نیرویانسانی جوان و نخبه در توسعۀ جامعه، گفت: هنر نخبه برداشتن باری از روی شانههای جامعه و حل مشکلات و مسائل واقعی با اتکا به ایده و تفکر نخبگانی است.
وی افزود: صاحب فکر و ایدهای که سرمایه برای عملیاتیکردن آن ندارد؛ سرمایهگذاری که صاحب فکر و ایده نوآورانه نیست و طالب آن است، دو قشر مهمی هستند که باید با یکدیگر ارتباط منطقی داشته باشند تا بتوانند از راه توسعۀ کارآفرینی، بخش زیادی از مشکلات کشور را رفع کنند.
عباسی ادامه داد: نخبگان باید به مشکلات جامعه وصل شوند و زنجیرهای تشکیل دهند که فکر ایده آنان به محصول تبدیل شده و اثر بارزی در زندگی مردم د اشته باشد.
استاندار چهارمحالوبختیاری با اشاره به لزوم بهرهگیری از مزیتهای بومی، به ظرفیت و پتاسیلهای استان اشاره و تصریح کرد: چهارمحالوبختیاری قطب تولید بادام، آبزیان، دامپروری است که متأسفانه این محصولات با خامفروشی صادر میشوند و عملاً ارزشافزودهای برای استان به ارمغان ندارند در حالیکه تزریق توان نخبگان استان میتواند صنایع تبدیلی و تکمیلی و فرآوری محصولات استان را متحول کند.
عباسی با اشاره به اینکه بسیاری از کارآفرینان استان بزرگترین مشکل خود را موانع اداری بروکراسی میدانند، افزود: حضور شرکتهای مشاورهای در کنار شرکتهای دانشبنیان سبب میشود آنها با دانستن قوانین به راحتی مشکلات اداری و قانونی خود را حل کنند.
مجتبی بنیادیان؛ رئیس بنیاد نخبگان استان چهارمحالوبختیاری نیز با اشاره به همدلی و همبستگی مدیران استانی برای حل مشکلات کارآفرینان استان، گفت: در استانهای موفق در حوزۀکارآفرینی، همافزایی و تعامل بیندستگاهی نقش مهمی را در راستای حل مشکلات ایفا کرده است.
وی افزود: توسعه و پیشرفت فرهنگ دانشبنیان توانسته تحول اقتصادی خوبی را در این استانها ایجاد کند.
بنیادیان یادآور شد: چهارمحالوبختیاری به واسطه نیرویانسانی کارآمد ظرفیت خوبی برای کارآفرینی دارد به شرط اینکه حمایتهای همهجانبه از نخبگان و کارآفرینان استان انجام شود.
لازم به ذکر است، در این نشست کارآفرینان، نخبگان و فناوران استان مسائلی چون وجود بروکراسی اداری پیچیده برای کارآفرینان، عدمحمایت کافی دستگاههای حاکمیتی از کارآفرینان، فقدانفضایی فیزکی کافی برای شرکتهای دانشبنیان، ضرورت تشکیل کارگروه حل مشکلات و معضلات شرکتهای دانشبنیان، لزوم آشنایی شرکتهای نوپا و فناور با قوانین بازرگانی و اداری را از مهمترین مشکلات موجود دانستند.