استاد دانشگاه کاتولیک پونتیفیکال ریودوژانیرو:
دستاوردهای علم، محصول سرمایهگذاری است
آرمان اسماعیلی؛ با مثبت ارزیابی کردن دستاوردهای ایران در زمینه فیزیک، ایران را در بخش تربیت متخصصان آموزشی کشوری موفق قلمداد کرد و گفت: علم محصول سرمایه است و همیشه سرمایه را دنبال کرده است.
آگاهی از مسیرهای ورود به بازارهای صادراتی/
384 بسته آموزشی به توانمندسازی شرکتهای خلاق و دانشبنیان کمک کرد
مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری برای گسترش بازار شرکتهای دانشبنیان و خلاق برنامههای گوناگونی دارد. آموزش یکی از آنها است.
استفاده حداکثری از ظرفیت صنایع فرهنگی و خلاق کشور؛ سهم صادرات محصولات بومی بالا میرود
یکی از اقدامات مهم حوزه صنایع خلاق و فرهنگی را باید ابلاغ «سند ملی توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم» در تابستان 1400 بدانیم.
مدرس حوزه و دانشگاه:
کمال انسان و ارزشگذاری اجتماعی در اخلاقمداری است
حجتالاسلامالمسلمین علیرضا مهرانفر با اشاره به اهمیت اخلاقمداری از نگاه قرآن کریم، گفت: این مهم نقش بسزایی در کمال انسان و ارزشگذاری اجتماعی دارد.
طرح جامع «از مهارت تا اشتغال» اجرا میشود
دومین دوره طرح جامع از مهارت تا اشتغال با همکاری بنیاد نخبگان استان اصفهان برگزار خواهد شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی:
باور ارزشآفرینی باید در جامعه بهویژه دانشگاهیان نهادینه شود
لطفی گفت: تغییر در طرز فکر غالب بر جامعه، امکانپذیر و ارزشمند و البته ضروری است اما این مهم نه به سهولت انجام میشود و نه به یکباره.
شورای راهبردی دانشبنیان به ریاست رییسجمهوری تشکیل میشود
رییس کمیته پژوهش و فناوری مجلس از تشکیل شورای راهبردی دانشبنیان به ریاست آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری خبر داد.
گزارش شفافیت/
فیسبوک به محققان اطلاعات مخدوش و ناکافی داد
بررسی گزارش شفافیت منتشر شده توسط فیسبوک در ماه آگوست نشان میدهد این شرکت به محققان حوزه انتشار اخبار دروغ اطلاعات پژوهشی ناکافی و مخدوش داده است.
کرمی مطرح کرد:
رشد 55 درصدی پروژههای تحقیقاتی در حوزههای کاربردی
مشاور رئبس بنیاد ملی نخبگان، افزایش تعداد نیروی انسانی خلاق و فناور در زیست بومفناوری و نوآوری را چشمگیر دانست که این مسئله نشاندهنده حرکت درست کشور برای توسعه اقتصاد دانشبنیان و خلاق است.
رییس بنیاد نخبگان فارس:
نقش و اهمیت ریاضیات در ارتقاء قابلیتهای کارآفرینی بیبدیل است
شریف گفت: بسیاری از کشورهای توسعهیافته از سالها قبل به این نتیجه رسیدهاند که ترکیب قابلیتهای کارآفرینی و ریاضیات میتواند یک شرایط برد-برد را ایجاد کند.