رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان با تاکید بر اهمیت فعالیت هیئتهای اندیشهورز و کارگروههای تخصصی مرکز حکمرانی عالمانه، گفت: یکی از ماموریتهای اصلی بنیاد ملی نخبگان و به تبع آن بنیادهای نخبگان استانی، حمایت و تقویت این هیئتها است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ جلسه جمعبندی عملکرد یک ساله هیئتهای اندیشهورز بنیاد نخبگان استان اصفهان که در قالب کارگروههای تخصصی نه گانه «علم و فنآوری»، «صنعت»، «محیط زیست»، «انرژی»، «آب»، «سلامت»، «فرهنگ و اجتماع» و «زیرساخت و حمل و نقل» و «سلامت» در طول سال گذشته فعالیت کرده بودند، با حضور رئیس بنیاد نخبگان اصفهان برگزار شد.
در این نشست، حسین ربانی با اشاره به فعالیتهای کارگروههای اندیشهورز، گفت: در مجموع بالغ بر ۷۰۰۰ نفر ساعت مجموع جلسات و نشستهایی بود که توسط این کارگروهها برگزار شد و هر یک از کارگروهها متناسب با ماموریت ویژهای که برای خود تعریف کردهاند و با توجه به اولویتهای حوزه تخصصی، در عرصه حکمرانی استان اصفهان ادامه فعالیت خواهند داد.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان با تاکید بر اهمیت فعالیت هیئتهای اندیشهورز و کارگروههای تخصصی مرکز حکمرانی عالمانه، افزود: یکی از ماموریتهای اصلی بنیاد ملی نخبگان و به تبع آن بنیادهای نخبگان استانی، حمایت و تقویت این هیئتهاست.
وی اضافه کرد: کارگروهها در صورتی که نیاز داشته باشند که موضوعات تخصصی خود را عمیقتر و جدیتر مورد بررسی قرار دهند میتوانند در قالب طرح شهید بهشتی بنیاد ملی نخبگان نیز به کار خود ادامه دهند.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان با اعلام خبر مشارکت هیئتهای اندیشهورز مرکز حکمرانی عالمانه بنیاد نخبگان استان اصفهان در تدوین طرح جامع شهری اصفهان، اظهار داشت: این طرح توسط ادارهکل راه و شهرسازی استان اصفهان در دست برنامهریزی است و در سال آتی از ظرفیتهای هر یک از کارگروهها در تدوین این طرح جامع استفاده خواهد شد.
در ادامه این جلسه دبیران هیئتهای اندیشهورز بنیاد نخبگان استان اصفهان، عملکرد و خروجی کارگروه خود را ارائه دادند.
ارائه یادداشتهای سیاسی، برگزاری جلسات تخصصی مختلف، ارائه گزارشهای تحلیلی و توصیهای و نهایتاً ارزیابی شرایط موجود در هر یک از حوزههای تخصصی با تمرکز بر فضای حکمرانی استان اصفهان، از اهم نتایج فعالیت این هیئتها بود.
تشکیل شورای راهبری هیئتهای اندیشهورز بنیاد نخبگان استان اصفهان و راهاندازی وبسایت تخصصی هیئتهای اندیشهورز استان اصفهان، از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
لازم به ذکر است، بنیاد نخبگان استان اصفهان از سال 1401 و در راستای چرخش گفتمان حاکم بر مدیریت کشور به مدیریت عالمانه و حکیمانه مبتنی بر بهکارگیری حداکثری ظرفیت نخبگان استان و کشور، با همکاری استانداری اصفهان و سایر نهادها و سازمانهای دولتی و خصوصی استان، طرح جامع مدیریت نخبگانی را در دستورکار خود قرار داد و در این راستا 9 هیئت اندیشهورز نخبگانی تشکیل و مورد حمایت قرار گرفت.
***
ما را در شبکههای اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.
نظر دهید