بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/11/30 - 11:00
  • - تعداد بازدید: 269
  • - تعداد بازدیدکننده: 163
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در یک اردوی جهادی مطرح شد:

انگیزه خدمت به جامعه بومی، از مهمترین ارکان کارآفرینی است

توانمندسازی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مسیر نخبگی و نیز الگوسازی از نخبگان برای دانش‌آموزان صاحب استعداد برتر، از مهمترین رویکردهای برنامه‌های نخبگانی است.

~/Asset/News/News/Image/مزیت بومی.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامه برگزاری برنامه‌های نخبگانی و با هدف آشنایی بیشتر مستعدان با چالش‌ها و نیازهای جامعه بومی و بوم‌اقلیم، اردوی جهادی با محوریت فعالیت‌های علمی و آموزشی، به همت بنیاد نخبگان استان یزد برگزار شد.



در این برنامه ضمن تبیین اهداف اردوهای جهادی، عنوان شد: توانمندسازی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مسیر نخبگی و نیز الگوسازی از نخبگان برای دانش‌آموزان صاحب استعداد برتر، از مهمترین رویکردهای برنامه‌های نخبگانی است.



در ادامه، محمدرضا دهقانی اشکذری؛ رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان نیز با اشاره به لزوم حرکت استعدادهای برتر به سمت حوزه‌های کارآفرینی و اشتغالزایی، افزود: ایده‌پردازی، دغدغه‌مندی و انگیزه خدمت به جامعه بومی، از مهمترین ارکان کارآفرینی است.



وی عمل‌گرا بودن را شرط اساسی برای کارآفرینی و تبدیل ایده و فکر به محصول برشمرد و ادامه داد: دانش‌آموزان باید با روحیه جهادی و با همت والا در مسیر پیشرفت کشور گام بردارند. این افراد برای رسیدن به مرحله کارآفرینی باید با همکاری دیگر دستگاه‌ها و نهادها، مسائل شهرشان را احصاء، دسته‌بندی و اولویت‌بندی و در گام بعد با تشکیل تیم و بهره‌گیری از مشاوره افراد متخصص، برای حل آنها اقدام کند.



دهقانی اشکذری تاکید کرد: فرهنگ کار و کارآفرینی از دیرباز در یزد نهادینه شده بود و مردم این دیار در این حوزه‌ها همواره سرآمد بودند. امروز نیز که کشور با چالش‌های جدی در این حوزه مواجه است، باید با شدت بیشتری در این مسیر حرکت کرد.



در  این برنامه، برپایی اردوهای جهانی اقدامی مهم در فرهنگسازی برشمرده و عنوان شد: این برنامه‌ها می‌تواند در ارتقای جایگاه دانش‌آموزان و هدایت آنان به سمت نخبگی و کارآفرینی، موثر باشد.
  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 146947
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم