حجتالاسلاموالمسلمین حسن بوسلیکی با اشاره به اهمیت قاعده زرین اخلاق، گفت: مطالعات حوزههای اخلاق، روانشناسی و جامعهشناسی نشان میدهد، چنانچه تمام نهادها و دستگاههای متولی امور فرهنگی کشور بسیج شود تا آحاد جامعه با این قاعده آشنایی پیدا کرده و آن را در رفتارها و تصمیمات خود بهکار گیرند، بخش عمدهای از مشکلات اخلاقی و اجتماعی حل خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای اجرای برنامههای معرفتی و هویتی با هدف تبیین نظام فلسفی اجتماع نخبگانی و رشد و ارتقاء آن، کارگاه آموزشی «قاعده زرین اخلاق؛ کارکردها و لوازم بهکارگیری» به همت بنیاد نخبگان استان تهران، بهصورت مجازی برگزار شد.
در این برنامه، حجتالاسلاموالمسلمین حسن بوسلیکی؛ متخصص رشته اخلاق و مدرس کارگاه ضمن اشاره به تعریف اخلاق و قواعد طلایی و نقرهای آن، «روشهای تأمین بیطرفی و تأثیر حالتهای ذهنی در مسائل اخلاقی را تشریح کرد و گفت: ریشۀ بیشتر مشکلات ناشی از مسائل اخلاقی است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت قاعده زرین اخلاق، افزود: مطالعات حوزههای اخلاق، روانشناسی و جامعهشناسی نشان میدهد، چنانچه تمام نهادها و دستگاههای متولی امور فرهنگی کشور بسیج شود تا آحاد جامعه با این قاعده آشنایی پیدا کرده و آن را در رفتارها و تصمیمات خود بهکار گیرند، بخش عمدهای از مشکلات اخلاقی و اجتماعی حل خواهد شد.
پخش کلیپهای موضوعی و نشست پرسش و پاسخ، از دیگر بخشهای این برنامه بود.
لازم به ذکر است، پیش از این و با هدف اجرای برنامههای معرفتی و هویتی در حوزة اخلاق نخبگی، کارگاههای مجازی «خودفریبی، واقعیت یا خیال؟ (خودفریبی از منظر نوروسایکولوژی)» و «قضاوت و تصمیمگیری اخلاقی؛ از هست تا باید» برگزار شده بود.