در یک نشست هماندیشی در آذربایجان شرقی عنوان شد: گفتمان تولید علم در جامعه باید نهادینه شود که این امر را میتوان با تولید محتوای فاخر محقق کرد، البته خود برنامهریزی و اجرای این قبیل برنامهها، نیاز به توان و قابلیت نخبگانی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست مشترک مسئولان صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی و بنیاد نخبگان استان با هدف بررسی زمینههای همکاری و تعامل برگزار شد.
در این نشست، زندی؛ رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی اظهار داشت: بانک اطلاعاتی نخبگان در رستههای مختلف، امکان ایجاد کارگروههای تخصصی در زمینههای مورد نیاز را فراهم کرده است.
وی با اشاره به لزوم حرکت یکپارچه دستگاهها و نهادهای مختلف در حکمرانی نخبگان و پرهیز از رقابت منفی در این حوزه، بیان کرد: همه فعالیتها باید حول عملیاتیشدن ایدهها و نظرات نخبگان ساماندهی شوند.
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی به جغرافیای استراتژیک استان اشاره و آن را یکی از ویژگیهای منحصربهفرد آذربایجان شرقی دانست و تصریح کرد: انعکاس دستاوردها و موفقیتهای حاصلشده و همچنین آگاهیبخشی از توان و قابلیتهای استان، نیازمند برنامه رسانهای است.
اکبر رضایی؛ مدیرکل صداوسیما مرکز استان نیز ضن بیان اینکه نخبگان تأثیرگذاری ملی و فراملی دارند، تعامل گسترده با بنیاد نخبگان استان را امری ضروری توصیف کرد و از آمادگی همهجانبه این مرکز برای حضور نخبگان و سرآمدان علمی در برنامههای تخصصی به عنوان کارشناس خبر داد.
وی با اشاره به لزوم امیدآفرینی، تقویت اعتماد و خودباوری و انگیزه و همچنین ارتقاء روحیه وطندوستی، افزود: برای نیل به اهداف تعیینشده در حوزه نخبگانی و ترسیم و تبیین راهبردها، میتوان کمیته تخصصی و عملیاتی به صورت مشترک توسط کارگروههای نخبگان و معاونتهای صدا، سیما، خبر و فضای مجازی شبکه سهند ایجاد کرد.
رضایی ایجاد بستر اثرگذاری و اثربخشی را بزرگترین حمایت از نخبگان دانست و ادامه داد: گفتمان تولید علم در جامعه باید نهادینه شود که این امر را میتوان با محتوای فاخر محقق کرد؛ البته خود برنامهریزی و اجرای این قبیل برنامهها، نیاز به توان و قابلیت نخبگانی دارد.
***
برای اطلاع از طرحهای بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.