بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/06/05 - 11:52
  • - تعداد بازدید: 2003
  • - تعداد بازدیدکننده: 57
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
در مراسم افتتاحییه جشنوارۀ زاگرس مطرح شد:

ایجاد نشاط و فضای مفرح در محیط علمی و تحقیقاتی ضرورت دارد

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس گفت: نخبگان و مستعدان برتر نیز مانند تمام هم‌سن‌های خود، نیازمند پرورش هم‌زمان عقل و احساس هستند. این دو در کنار هم می‌تواند اجتماع نخبگانی را به نقطۀمطلوب رسانده و آنان را در چرخۀ خدمت‌رسانی حفظ کنند.

~/Asset/News/News/Image/yh.jpg


«تدبیر و امید برای تولید و اشتغال»/ هفته دولت گرامی ‌باد




به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مراسم افتتاحییۀ جشنوارۀ اختراعات و ابتکارات رویش زاگرس ویژۀ پهنۀ غرب کشور، با حضور نمایندۀ ولی‌فقیه، جمعی از نمایندگان مجلس‌شورای‌اسلامی، رؤسای بنیادهای نخبگان استانی و دانشگاه‌های استان کرمانشاه و همچنین مخترعان استان‌ها کردستان، ایلام، لرستان و همدان به میزبانی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه برگزار شد.


در این مراسم، آیت‌الله مصطفی علما؛ نمایندۀ ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعۀ کرمانشاه گفت: علم و آگاهی برای انسان قدرت و سلطنت می‌آورد و اگر علم و دانش انسان زیاد شود، همگان در مقابل او خاضع خواهند شد.


وی با بیان اینکه کسب علم بسیار مغتنم است، بر لزوم اخلاق‌مداری نخبگانی اشاره کرد و افزود: اگر علم با اخلاق و تفکر اسلامی عجین و همراه شود، به علم نافع و سودمند برای فرد و جامعه تبدیل خواهد شد.


آیت‌الله علما با اشاره به حدیثی از پیامبراعظم صلوات‌الله که فرمود «اگر علم در ثریا باشد ایرانیان به آن دست خواهند یافت»، ادامه داد: در اسلام اصرار زیادی بر آگاهی و کسب علم و دانش وجود دارد که بحمدالله در این زمینه، کشور استعداد و توان سرشاری دارد.


نمایندۀ ولی‌فقیه در استان کرمانشاه عبارت «ما می‌توانیم» را یادگاری مهم از امام‌خمینی)ره) دانست و اظهار داشت: پشتوانۀ این حرف استعداد و توان کشور در کسب علم و دانش در زمینه‌های مختلف است. خوشبختانه امروز در کشور کارهای علمی مهمی در بخش‌های مختلف انجام شده است که سبب می‌شود کشور علی‌رغم تمام سنگ‌اندازی‌ها بتواند با سرعت در مسیر پیشرفت حرکت کند.


امام‌جمعۀ کرمانشاه تصریح کرد: فعالیت نخبگانی در همۀ زمینه‌ها تنها راه رسیدن به پیشرفت‌پایدار است. از سوی دیگر، منابع و دارایی‌های موجود نیز باید در مسیر حمایت از اجتماع نخبگانی بکار گرفته شود.


در ادامه، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه؛ عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی  و نمایندۀ مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس‌شورای‌اسلامی به رشد علمی کشور در سال‌های بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: میانگین‌سنی دانشمندان هسته‌ای ایران 36 سال است که بیانگر رشد علمی کشور است.


وی افزود: جوانانی که با این سن کم، ایران را به رتبۀ نهم فناوری هسته‌ای در جهان رسانده‌اند، شایسته توجه بیشتر در همه عرصه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی هستند.


فلاحت‌پیشه بر لزوم ایجاد نشاط و فضای مفرح در محیط علمی و تحقیقاتی تأکید کرد و ادامه داد: نخبگان و مستعدان برتر نیز مانند تمام هم‌سن‌های خود، نیازمند پرورش هم‌زمان عقل و احساس هستند. باید دانست، این دو در کنار هم می‌توانند اجتماع نخبگانی را به نقطۀمطلوب رسانده و آنان را در چرخۀ خدمت‌رسانی حفظ کنند.


در بخش دیگری از این مراسم، مریم اسلام‌پناه؛ رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه ضمن اشاره به اینکه جشنوارۀ زاگرس به همت بنیاد نخبگان استان و با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود، گفت: از بین 125 طرح ثبت‌نامی، 89 طرح به مرحلۀ داوری راه یافتند که 80 درصد از سهمیۀ پذیرش طرح‌ها به مخترعان استان‌های کرمانشاه، ایلام، کردستان، لرستان، همدان و 20 درصد نیز به مخترعان سایر نقاط کشور اختصاص داده شده است

.








وی با بیان اینکه هدف از برگزاری جشنوارۀ زاگرس، شناسایی ایده‌های برتر علمی و تلاش برای ارتقاء این ایده‌ها است، شناسایی اختراعات باقابلیت تجاری‌سازی، ایجاد انگیزه و تعامل بین صاحبان ایده و همچنین تکمیل چرخۀ نوآوری و تبدیل ایده به ثروت در راستای اقتصاد دانش‌بنیان را از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد.


اسلام‌پناه با اشاره به پتانسیل بالای نیروی‌انسانی متخصص غرب کشور، افزود: منطقه غرب کشور اگرچه در بسیاری از حیطه‌ها و به‌طور ویژه علم و پژوهش پیشرو است اما از آنجایی که تجاری‌سازی، فرآیندی پیچیده است، باید تلاش شود سازوکار لازم را برای ایجاد اکوسیستم کارآفرینی فراهم شود.


وی به ارائه گزارشی از عملکرد بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: در زمینۀ اختراعات و ابتکارات، تاکنون از بین 1317 اختراع، 140 مورد موفق به کسب تأیید علمی شده که 40 اختراع تجاری‌سازی و به مرحلۀ تولید رسیده‌اند.


در پایان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفضل الله‌وردی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز با اشاره به آیاتی از قرآن‌کریم، به اهمیت علم و دانش در دین مبین اسلام اشاره کرد.



«تدبیر و امید برای تولید و اشتغال»/ هفته دولت گرامی ‌باد


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 146220
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین