ناصر باقریمقدم گفت: توجه به نخبگان بحث یک یا دو دستگاه نیست، این موضوع یک مسئله ملی است و باید تمامی دستگاههای اجرایی کشور در امر توانمندسازی، جذب و بکارگیری سرمایههای انسانی، بنیاد ملی نخبگان را یاری دهند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، ناصر باقری مقدم، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان یزد که با حضور جمعی از مسئولان بنیاد ملی نخبگان، مسئولان استانی و سرآمدان استان در محل بنیاد یزد برگزار شد، گفت: بهترین تعبیری که در مورد استان یزد میشود بکار برد، همین جمله ای است که رهبر معظم انقلاب اسلامی رسما اعلام کردند که یزد، استانی نخبهخیز در کشور است.
وی با بیان این که موضوع نخبگان، یک مسئلهی ملی است، گفت: توجه به نخبگان بحث یک دستگاه و دو دستگاه نیست، قطعا بنیاد نخبگان در راستای تحقق اهداف خود بیش از پیش تلاش خواهد کرد اما در این راه لازم است، سایر دستگاهها، بنیاد را در امر توانمندسازی، جذب و بکارگیری سرمایه های انسانی یاری دهند. همچنین ضروری است به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز ضریب نخبگانی استان را افزایش دهیم.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: اقتصاد دانش بنیان ظرفیت استفاده از توان نخبگان را دارد و استان یزد برای جلوگیری از کوچ نخبگان خود باید زمینه توسعه شرکتهای دانش بنیان را بیش از پیش فراهم آورد.
باقری ادامه داد: این استان صنایع فولاد و صنایع سنتی فراوانی مثل صنعت کاشی، سرامیک و نساجی دارد که میتوان با کمک نخبگان نفوذ دانش و فناوری را در آنها بیشتر کرد و شاهد افزایش بهرهوری در فرایندها و محصولات این استان بود.
وی ایجاد زمینه اثرگذاری و بهرهمندی از دانش نخبگان در عمل را شرط اساسی و مهم جلوگیری از مهاجرت آنها دانست و گفت: این مهم نیاز به همت استان در ایجاد صنایعی دارد که نخبگان بتوانند در آن توانایی های خود را بکار گیرند.
باقری مقدم در پایان با بیان این که در آینده شاهد اجرای طرحهای جدیدی در این استان خواهیم بود، گفت: طبیعتاً نیروی انسانی مستعد برتر بسیاری در استان یزد حضور دارند که باید توجه ویژهای به آنها صورت گیرد، طرح های متعددی را میتوانیم در این استان اجرایی کنیم و بنیاد ملی نخبگان در این راستا آمادگی صد درصدی دارد. هدف این است که به نحو مناسبی نخبگان کشور را شناسایی و پس از توانمندسازی، از این ظرفیت در راستای حل مسائل کشور بهرهمند شویم.
نظر دهید