اصفهانی گفت: به دلیل گستردگی نتایج و همهگیر بودن دستاوردها در فعالیتهای گروهی، مدارس خلاقیت و ایدهپردازی تمام برنامههای خود را منطبق بر اصول کارگروهی طراحی و اجرا میکنند.
در ابتدای این برنامه، مسعود اصفهانی؛ رییس بنیاد نخبگان استان گیلان به سابقه تشکیل مدارس خلاقیت و ایدهپردازی توسط این بنیاد اشاره کرد و گفت: این مدارس از پنج سال پیش در استان گیلان با یک مقیاس کوچک شروع شد و به تدریج توسعه پیدا کرد.
وی افزود: این برنامه در گام اول با کمک سازمانها و ادارات و آموزش و پرورش شروع شد و دانشآموزان علاقهمند و پیگیر معرفی شدند. در واقع یک تعامل بین بنیاد نخبگان استان گیلان و مدارس استان گیلان در قالب این برنامه برقرار شد.
اصفهانی با اشاره به نقش مهم این برنامه در ارائۀ آموزشهای برونمدرسهای و غیررسمی، ادامه داد: در سند راهبردی کشور در امور نخبگان، آموزشهای برونمدرسهای با هدف استعدادیابی و پرورش استعدادها برای دانشآموزان پیشبینی شده است. در این برنامه، افراد در فضایی کاملاً علمی، کار گروهی را میآموزند و به همین دلیل هیچ یک از بخشهای این برنامه، به توان فردی و حرکت انفرادی اختصاص ندارد.
رییس بنیاد نخبگان گیلان اظهار داشت: به دلیل گستردگی نتایج و همهگیر بودن دستاوردها در فعالیتهای گروهی، مدارس خلاقیت و ایدهپردازی تمام برنامههای خود را منطبق بر اصول کارگروهی طراحی و اجرا میکنند.
لازم به ذکر است، در پایان از 11 دانشآموز برگزیده دورههای مختلف مدارس خلاقیت و ایدهپردازی استان گیلان با اهداء هدایایی تقدیر شد.