دومین رقابت نخبگانی حل مسائل حکمرانی با رویکرد دینی در چارچوب طرح رویدادهای رقابتی مسئلهمحور(طرح شهید بابایی) به همت اندیشکده دین و حکمرانی و با همکاری معاونت راهبردی قوه قضائیه و بنیاد ملی نخبگان، در حال برگزاری است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ علیزاده رییس شورای سیاستگذاری رویداد، هدف از رقابت علمی مساله محور دین و حکمرانی را در گام اول «آموزش تخصصی فرآیندهای اقدام جهت حل مسائل حکمرانی» و در گام دوم «ایجاد جریان نخبگانی حوزوی پایدار در راستای حل مسائل حکمرانی» عنوان کرد.
وی افزود: در این رویداد نمی توان همه مسائل را مطرح کرد بلکه با توجه به اولویت گره کشایی از زندگی مردم و ایجاد کارآمدی، سه مسئله «چالش اعتبار اسناد عادی»، «طراحی فرآیند جدید در دعاوی اعسار از هزینه دادرسی» و «قضازدایی دعاوی مربوط به انحصار وراثت» (از مسائلی که تعداد پرونده بالایی دارند و در سند تحول قضایی هم اکنون در دستور کار قوه قضاییه و نخبگان کشور قرار دارند)، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
شایان ذکر است، مرحله اول این رویداد با رقابت 29 تیم در 9 و 10 تیر ماه با حضور گروه هایی از مدارس برتر تخصصی حوزه علمیه برگزار شد. طی این مرحله چالش های مورد رقابت توسط کارشناسان قوه قضاییه تبیین و گروه ها به ریشه یابی و تنظیم راهکار سیاستی در مسائل مطرح شده پرداختند.
در گام دوم به مدت یک ماه از 17 تیر الی 17 مرداد 1401 گروه های برگزیده در گام اول، در حوزه مسائل فقهی مرتبط و در قالب تنظیم مقاله علمی کوتاه یا سند سیاستی به رقابت می پردازند و افراد برگزیده در قالب هسته های علمی به مدت یک سال تا رسیدن به پاسخ نهایی مساله را دنبال میکنند.
دومین رقابت نخبگانی حل مسائل حکمرانی با رویکرد دینی ذیل طرح رویدادهای رقابتی مسئلهمحور (طرح شهید بابایی) بنیاد ملی نخبگان به همت اندیشکده دین و حکمرانی و با همکاری معاونت راهبردی قوه قضائیه و بنیاد ملی نخبگان، در حال برگزاری است.
نظر دهید