بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/03/09 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 1207
  • - تعداد بازدیدکننده: 42
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
استاندار چهارمحال‌وبختیاری:

بکارگیری اجتماع نخبگانی تنها راه رسیدن به رشد متوازن است

سلیمانی‌دشتکی با اشاره به لزوم بکارگیری اجتماع نخبگانی، بازنگری در بروکراسی اداری برای رفع مشکلات موجود بر سر راه تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان بومی را ضروری دانست.

~/Asset/News/News/Image/سلیمان دشتکی.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ قاسم سلیمانی‌دشتکی؛ استاندار چهارمحال‌وبختیاری، گفت: خلاء بروکراسی اداری صحیح، بزرگترین معضل تولید و اشتغال برای جوانان بومی است.


وی به نقش جذب و حضور سرمایه‌گذاران خارجی و درونی در توسعه و پیشرفت استان اشاره کرد و افزود: ایجاد اشتغال برای دانش‌آموختگان و زمینه‌سازی برای توسعۀ چهارمحال‌وبختیاری اقدامی الزامی است که البته نیازمند کاهش بروکراسی است.


سلیمانی‌دشتکی با اشاره به اهمیت اجرای آمایش سرزمین برای توسعه و پیشرفت جامع، تصریح کرد: آمایش سرزمین به‌منظور ایجاد سرزمینی مبتنی بر بهره‌گیری بهینه و پایدار از استعدادهای انسانی و محیطی است و می‌توان اهداف چشم‌انداز بلند مدت توسعه کشور و مدیریت یک‌پارچه سرزمین را به صورت متوازن، پایدار و عادلانه عملی ساخت.


در ادامه، مجتبی بنیادیان؛ رییس بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اهداف تشکیل بنیادهای نخبگان استانی، گفت: برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای شناسایی، ‌هدایت، ‌حمایت مادی و معنوی استعدادهای‌برتر، جذب،‌ حفظ و بکارگیری و همچنین پشتیبانی ا‍‌ز آنان در راستای ارتقاء تولید علم، ‌فناوری و توسعۀ علمی و متوازن کشور و احراز جایگاه‌برتر علمی، ‌فناوری و اقتصادی در منطقه بر اساس سند چشم انداز کشور در افق 1404 از اهداف اصلی بنیاد نخبگان استان است.


وی با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان عضو ندارد، تصریح کرد: افراد تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان براساس قوانین و آیین‌‎نامه‌های مصوب شناسایی می‌شوند و از حدود 30 نوع حمایت مادی و معنوی برخوردار می‌شوند. با توجه به تغییر نگرش‌ها، این حمایت‌ها از سال 93 رشد سه برابری داشته است.


بنیادیان با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی بنیادهای نخبگان استانی، توانمندسازی جامعه نخبگانی را یکی از مهمترین رویکرد‌های این فعالیت‌ها دانست و اظهار داشت: برنامه‌های فرهنگی مناسبی در قالب بازدیدهای علمی، فرهنگی، رویداهای علمی و کارآفرینی، اردوهای جهادی، نشست‌های فرهنگی و غیره برگزار می‌شود. تکریم و بزرگداشت سرآمدان و بزرگان علم و عالمان دینی نیز یکی دیگر از فعالیت‌های فرهنگی است چراکه یکی از راه‌های نهادینه‌کردن فرهنگ نخبگانی و الگوسازی عملی برای جوانان، دانشجویان و همچنین توده‌های مردمی تکریم و الگوسازی از مشاهیر و مفاخر بومی است.


رییس بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری در بخش دیگری با اشاره به لزوم تعامل دستگاه‌های اجرایی با بنیادهای نخبگان استان، یادآور شد: در برخی موارد ارائه تسهیلات به مستعدان‌برتر در گرو برخوداری از امکانات و ظرفیت‌های دستگاه‌های درون‌استانی است.


بنیادیان در پایان اضافه کرد: یکی از قابلیت‌های مهم بنیادهای نخبگان استانی، امکان تشکیل کارگروه تخصصی براساس ظرفیت و پتانسیل بومی استان است. بر همین اساس کارگروه‌های بادام، جوش، فرش، گردشگری، صنایع‌دستی در ذیل بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری راه‌اندازی شده‌اند.


 


 


 


 


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 156706
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین