بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/05/03 - 13:33
  • - تعداد بازدید: 542
  • - تعداد بازدیدکننده: 524
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان:

تثبیت جایگاه نخبگان در ساختار حکمرانی کشور مهمترین بنای ایجاد گفتمان است

باقری‌مقدم توجه به گفتمان نخبگانی را مرجعیت تحولات در کشور بیان کرد و گفت: ثبیت جایگاه نخبگان در ساختار حکمرانی کشور مهمترین بنای ایجاد گفتمان است تا بستر مناسب جهت اثرگذاری دانش در توسعه کشور ایجاد شود و همه این اقدامات در سایه توجه به نخبگان تحقق می‌یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ ناصر باقری مقدم در نشست هم‌اندیشی با نخبگان دانشگاه فنی و حرفه ای واحد خراسان رضوی عنوان کرد: توجه به رویکرد دانش بنیانی ابعاد مختلف دارد، از این رو بکارگیری دانش نباید صرف موضوعات علمی در کشور باشد، باید در حوزه های مختلف از جمله کشاورزی، معدن و خدمات نیز از این نوع رویکرد بهره برد.

وی حضور نخبگان در چرخه شرکت‌های دانش‌بنیان را یک الزام دانست و تصریح کرد: دستیابی به قله های علمی و گسترش زیرساخت‌های دانش بنیان در کشور ضروری است، لذا توجه صرف به سوابق آموزشی و پژوهشی در شناسایی نخبگان، مقیاسی اشتباه است و نیاز به بازنگری دارد، از این رو شیوه نامه جدید برای شناسایی انواع دیگر استعدادهای برتر در زمینه کارآفرینی، مدیریت، مهارتی و صنعتی با کمک بخش‌های ذینفع در دستور کار است تا یکی از مهمترین رویکردهای سند راهبرد کشور در امور نخبگان که توجه به گسترش دایره نخبگی در کشور است فراهم آید و توجه جوانان و سرمایه‌های این مرز و بوم به زمینه های دیگر اثر بخشی نیز جلب شود.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با اشاره به اینکه توجه به منابع انسانی سبب بهره وری بیشتر از ظرفیت‌های زیر ساختی در کشور می شود، گفت: ایجاد بستر مناسب جهت اجرایی سازی برنامه های توانمندسازی منطبق با نیاز کشور بسیار مهم و حیاتی است و به دنبال حضور موثر نخبگان و استعدادهای برتر در شرکت های دانش بنیان و سایر حوزه های علمی هستیم.

باقری مقدم توجه به گفتمان نخبگانی را مرجعیت تحولات در کشور بیان کرد و گفت: ثبیت جایگاه نخبگان در ساختار حکمرانی کشور مهمترین بنای ایجاد گفتمان است تا بستر مناسب جهت اثرگذاری دانش در توسعه کشور ایجاد شود که همه این اقدامات در سایه توجه به نخبگان تحقق می‌یابد.

 وی با اشاره به کمبود نیروهای تکنسین در کشور اظهار داشت: صنایع بزرگ هم در کنار شرکت های دانش بنیان نیازمند حضور نیروهای تکنسین هستند و پرورش این گروه از افراد در دانشگاههایی همانند دانشگاه فنی و حرفه ای بسیار حائز اهمیت است.

در انتهای این نشست برخی از استادان و دانشجویان نخبه دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان پس از پایان نشست هم اندیشی، از شرکت های مرکز رشد و کارگاه های نمونه دانشگاه فنی و حرفه ای بازدید کرد.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 160201
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید