بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/09/14 - 11:31
  • - تعداد بازدید: 1141
  • - تعداد بازدیدکننده: 52
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
استاندار اردبیل:

تحقیقات کاربردی باید به دنبال بازارهای بین‌المللی باشند

بهنام‌جو با اشاره به لزوم پیاده‌سازی تحقیقات کاربردی در جامعۀ بومی، بر لزوم محضور پررنگ محصولات و تولیدات علمی و فناورانۀ ایرانی در بازارهای بین‌المللی تأکید کرد.

~/Asset/News/News/Image/بین المللی.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل با حضور استاندار و با همکاری بنیاد نخبگان استان اردبیل برگزار شد.


در این مراسم، اکبر بهنام‌جو؛ استاندار اردبیل با اشاره به لزوم عملیاتی‌شدن تحقیقات کاربردی، گفت: پژوهش‌ها و تحقیقات دانشگاهی که از آنها به اسم کاربردی نام برده می‌شود، باید با تأکید بر بازارهای داخلی و بین‌المللی عملیاتی شوند؛ البته این مهم نیازمند افزایش مهارت تولیدکنندگان در بازاریابی دارد.


وی با اشاره به استعدادهای موجود در استان اردبیل در بخش کشاورزی و گردشگری، بر ضرورت توجه به مقتضیات بومی و داشته‌های منطقه‌ای تأکید کرد و افزود: مزیت‌ها، نیازها و مشکلات جامعۀ بومی باید در قالب پروژه‌های تحقیقاتی تعریف و از سوی دیگر، دستاودرهای این فعالیت‌ها نیز باید وارد فاز اجرایی شود.


استاندار اردبیل با بیان اینکه در واحدهای تولیدی نقش پژوهش نادیده گرفته می‌شود، اظهار داشت: ضعف‌ها و قوّت‌ها به خوبی قابل شناسایی و احصاء هستند؛ بنابراین باید تلاش شود ضعف‌های موجود تا حد امکان کاهش و نقاط مثبت اثرگذارتر شوند.


در ادامه، صدیف بدری؛ عضو کمیسیسون عمران و نمایندۀ مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس‌شورای‌اسلامی با اشاره به لزوم ارتقاء سطح علمی و فناوری کشور، گفت: علم، ثروت‌آفرینی پایداری دارد به شرطی که بومی‌سازی شود و بتوان آن را به کاربردی بر مبنای مقتضیات بومی تبدیل کرد.


وی با اشاره به ضرورت توسعۀ اقتصاد دانش‌بنیان، افزود: علم و دستاودرهای تحقیقاتی باید به اقتصاد و اشتغال تبدیل شوند تا بتواند در روند حرکتی جامعه تأثیرگذاری مثبت داشته باشند.


گودرز صادقی؛ رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به لزوم آگاهی‌بخشی به جامعه از دستاودرهای علمی و تحقیقاتی و فناوری استان، گفت: تجلیل از فناوران و ایده‌پردازان یکی از الزامات امروز کشور است.


صادقی با تأکید بر لزوم جذب سرمایۀ دانشگاه‌ها از منابع بیرونی، افزود: دانشگاه باید به سمت خودکفایی مالی حرکت کند و برای این کار می‌تواند به پروژه‌های بین‌سازمانی روی آورد.


وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی فرهنگی برای دانشگاهیان، اظهار داشت: روند حرکتی دانشگاه محقق اردبیلی به‌گونه‌ای بوده است که در کنار ارتقاء سطح آموزش و پژوهش، برنامه‌ریزی‌های بسیاری با جامعۀ آماری بالا برای امور فرهنگی انجام شده است.


لازم به ذکر است، در بخش پژوهشگران دانشگاهی در رشته علوم‌انسانی، دکتر محمد نریمانی از دانشگاه محقق اردبیلی، در گروه فنی و مهندسی دکتر حسین شایقی از دانشگاه محقق اردبیلی، در گروه کشاورزی و منابع‌طبیعی دکتر یوسف عباسپور از دانشگاه محقق اردبیلی، در گروه علوم‌پزشکی ‌پایه دکتر صادق حضرتی از دانشگاه علوم‌پزشکی، در گروه علوم‌پزشکی بالینی دکتر فرهاد پورفرضی از دانشگاه علوم‌پزشکی و در گروه علوم‌پایه دکتر کمال بهمن‌پور از دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شدند.


در بین دستگاه‌های اجرایی، داور حسن‌پناه از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی، امیرعلی عباسی از اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش و جابر علیزاده از اداره‌کل ورزش و جوانان، به ترتیب به عنوان سه نفر برتر انتخاب شدند.


در بخش فناوران برتر نیز مهدیه ارسی و مصطفی محمدنژاد از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه محقق اردبیلی، رضا میکائیلی از پارک علم‌و‌فناوری استان، حسین واثق از مرکز رشد واحدهای فناور جهاد دانشگاهی و سیامک محمدی از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب اول تا پنجم شده و ایده‌های میلاد خداداد، فرهاد علیپور و مهدی شیرینی به ترتیب اول تا سوم انتخاب شدند. در بخش پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در گروه علوم‌پایه، دکتر ناصر میکائیل‌وند، در گروه علوم‌انسانی دکتر علی خازنی، در گروه فنی‌و‌مهندسی دکتر بهرام رضایی‌نیا و در گروه علوم‌پزشکی دکتر لیلا علیزاده تجلیل شدند.

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 146927
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین