بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/08/06 - 12:32
  • - تعداد بازدید: 1829
  • - تعداد بازدیدکننده: 46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
عضو هیئت‌علمی دانشگاه سمنان:

ترویج فرهنگ حمایت از تولید داخلی بستر تحقق اقتصاد مقاومتی است

رحمان سعادت؛ عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه سمنان گفت: استفاده از توانمندی‌های دانشگاه‌های کشور، ترویج فرهنگ صرفه‌جویی، حمایت از تولیدکننده داخلی و ترویج کالای داخلی می‌تواند بستری مناسب برای پیاده‌کردن اقتصاد مقاومتی باشد.

~/Asset/News/News/Image/تولید داخل.jpg













به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست اقتصاد مقاومتی با رویکرد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و حمایت از تولید داخلی با حضور جمعی از اساتید و مستعدان‌برتر به همت بنیاد نخبگان استان سمنان برگزار شد.


در این نشست، داود فیض؛ رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان مطالبی در خصوص تبیین اقتصاد مقاومتی و بسیج شدن آحاد جامعه و دستگاه‌های اجرایی به منظور اجرای صحیح و دقیق آن ارائه کرد.


در ادامه، رحمان سعادت؛ عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه سمنان با اشاره به مبانی اقتصاد مقاومتی، گفت: اقتصاد مقاومتی بهترین راهکار اقتصادی برای گذر از وضعیت اقتصادی است.


وی افزود: استفاده از توانمندی‌های دانشگاه‌های کشور، ترویج فرهنگ صرفه‌جویی، حمایت از تولیدکننده داخلی و ترویج کالای داخلی می‌تواند بستری مناسب برای پیاده‌کردن اقتصاد مقاومتی باشد.


سعادت ضمن اشاره به تأثیر قاچاق کالا و ارز بر اشتغال و تولید ملی، راهکارهای سلبی و ایجابی توسعه اشتغال و تولید ملی، علل و عوامل گرایش به قاچاق کالا و ارز گفت: امروزه، قاچاق کالا به عنوان یک معضل اقتصادی- اجتماعی شناخته شده است.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه سمنان در ادامه به بیان مؤلفه‌های عوامل اقتصادی مؤثر در قاچاق کالا (سیات‌های بازرگانی، اثرات سیاست‌های بازرگانی، ساختار تولید و میزان توسعه یافتگی، وضیعت اشتغال) و عوامل جغرافیایی، اجتماعی و فرهنگی قاچاق (وضیعت جغرافیایی، طولانی‌بودن مرزها، وجود تقاضا برای کالای قاچاق)، عوامل صنفی و نیز آسیب‌های قاچاق کالا پرداخت.


در پایان، نشست پرسش و پاسخ برگزار شد و شرکت‌کنندگان به بیان نظرات خود پرداختند.







 


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 145338
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین