موحد به ضروت حل مسائل واقعی کشور به دست مستعدان برتر و نخبگان اشاره کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان تلاش دارد در قالب کارگروههای تخصصی نیازهای هر گروه نخبگانی را شناسایی و آنان را توانمندتر کند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، همزمان با هفته دولت، جمعی از مستعدانبرتر در نشستی با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان به بیان دیدگاهها و نظرات خود درخصوص فضای نخبگانی کشور، تسهیلات توانمندسازی و اثربخشی بنیاد ملی نخبگان در حوزههای مختلف دانشآموزان، دانشجویان و دانشآموختگان برتر پرداختند.
در بخشی از این نشست، سید محمدصاق موحد، معاون مستعدان و آیندهساران بنیاد ملی نخبگان به برخی از سوالات حاضران در جلسه پاسخ گفت و ضمن تاکید دوباره بر لزوم پیگیری مستعدان برتر در راستای کسب اطلاعات لازم درخصوص طرحهای بنیاد از طریق وبگاه این نهاد به آدرس bmn.ir به تشریح ضوابط و مقررات برخی از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان پرداخت.
موحد در ادامه ضمن اشاره به بازنگری در ضوابط، مقررات، شیوهنامه و آییننامههای طرحها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، گفت: تسهیلات بنیاد براساس نیاز جامعه مخاطب طراحی شده است، و دلیل اعطای سالیانه برخی از این تسهیلات به دلیل حفظ پویایی مخاطبان این حمایتها است.
معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان سپس به تشریح برخی ضوابط طرح شهید وزوایی پرداخت و گفت: به عنوان نمونه در طرح توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان و طلاب مستعد تحصیلی که به عنوان طرح شهید وزوایی شناخته میشود، معیارهای بسیار متنوعی برای شناسایی مد نظر است که در سامانه سینا بالغ بر 250 مولفه برای ان در نظر گرفته شده که برگزیدگی در المپیادهای علمی و کسب رتبه برتر در آزمونهای ورودی دانشگاهی است دو مورد از اقسام معیارها است.
وی ادامه داد: در این طرح، مولفههایی چون دستاوردها و بروندادهای پژوهشی و افتخارت آموزشی و همچنین افتخارات و دستاوردهای فرهنگی، مهارتی و فعالیتهای اثرگذار به طور شفاف و دقیق دیده شده و مورد ارزیابی قرار گرفته و تلاش شده امتیازبندی ها در مقیاس یکدیگر تراز شده باشد.
موحد در پایان ضمن تاکید بر تلاش بنیاد در اصلاح رویههای اطلاعرسانی و لزوم همراهی دانشگاهها و سایر مراکز علمی در تحقق این مهم به ضروت حل مسائل واقعی کشور به دست مستعدان برتر و نخبگان اشاره کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان تلاش دارد در قالب کارگروههای تخصصی نیازهای هر گروه نخبگانی را شناسایی و آنان را توانمندتر کند. به همین منظور طرح توسعۀ هستههای مسئلهمحور پژوهشی و فناورانه یا طرح شهید احمدی روشن و طرح توسعۀ رویدادهای رقابتی مسئلهمحور یا طرح شهید بابایی طراحی و اجرا شدهاند تا مستعدان در یک فضای واقعی روی یکی از مسائل واقعی کشور و ذیل یک استاد خبره، فعالیت کنند. این اقدام سبب میشود هم فرد به توانمندی لازم برای فعالیت در بازار واقعی کار برسد و هم دستگاهها و نهادهای مختلف به توانمندی و مهارت آنان اعتماد کنند.
نظر دهید