بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/12/12 - 11:10
  • - تعداد بازدید: 124
  • - تعداد بازدیدکننده: 119
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان:

تلاش بنیاد ملی نخبگان هدایت استعدادهای برتر از مرحله دانش‌اندوزی به مرحله اثرگذاری پایدار در کشور است

نرگس حسین مردی با تأکید بر اینکه استعداد برتر بودن به تنهایی کافی نیست، افزود: فرآیند نخبه‌گی نیازمند تلاش مداوم است. در این مسیر ابتدا باید دانش کسب کرد، سپس توانمندی‌های مختلف را توسعه داد و در نهایت این توانمندی‌ها را در خدمت جامعه به کار گرفت.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، نرگس حسین‌مردی، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در گردهمایی رتبه‌های برتر آزمون سراسری (آینده روشن) که در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این نشست، به اهمیت مسیر نخبگی و نقش جوانان در پیشرفت کشور اشاره کرد.

وی گفت: فضای دانشگاه و ارتباط با دانشجویان انرژی‌بخش است و حضور در جمع نخبگان برای من یادآور کلاس‌های درس است. همچنین زیارت شما را تبریک می‌گویم و آغاز مسیر نخبگی را به شما تبریک عرض می‌کنم. رتبه برتر کنکور شدن تنها یک نقطه شروع است و نخبه‌گی یک فرآیند مداوم به سمت اثرگذاری ملی محسوب می‌شود.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر اینکه استعداد برتر بودن به تنهایی کافی نیست، افزود: فرآیند نخبگی نیازمند تلاش مداوم است. در این مسیر ابتدا باید دانش کسب کرد، سپس توانمندی‌های مختلف را توسعه داد و در نهایت این توانمندی‌ها را در خدمت جامعه به کار گرفت. همان‌طور که مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند، ظرفیت فردی نخبگان باید به ظرفیت ملی تبدیل شود.

وی در ادامه به اهمیت اخلاق حرفه‌ای در مسیر نخبگی اشاره و تصریح کرد: برای اینکه توانایی شما به ماندگاری تبدیل شود، باید آن را با خصائل والای انسانی همچون فروتنی، مردم‌داری و مهربانی همراه کنید. دانایی و توانایی بدون این ویژگی‌های اخلاقی، منجر به مانایی و اثرگذاری پایدار نخواهد شد.

حسین‌مردی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان برای حمایت از استعدادهای برتر اشاره کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان طرح‌های متعددی در حوزه‌های دانش‌آموزی و دانشجویی دارد که فرآیند شناسایی و حمایت از استعدادهای برتر را تسهیل می‌کند. در حوزه معاونت سرآمدان و نخبگان نیز برنامه‌هایی برای بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان در جایگاه‌های شغلی خاص، چه در دستگاه‌های اجرایی و چه در دانشگاه‌ها، طراحی شده است.

وی افزود: پس از فارغ‌التحصیلی، طرح‌هایی مانند طرح تسهیل اشتغال دانش‌آموختگان، طرح جذب نخبگان در دانشگاه‌ها و سایر برنامه‌ها در نظر گرفته شده است تا زمینه نقش‌آفرینی نخبگان در بخش‌های مختلف جامعه، از علوم پزشکی و فنی مهندسی تا علوم انسانی و سایر حوزه‌ها، فراهم شود.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع نخبگان برتر، تأکید کرد: بنیاد ملی نخبگان بر اساس شعار خود، یعنی دانایی، توانایی و مانایی، تلاش می‌کند تا استعدادهای برتر را از مرحله دانش‌اندوزی به مرحله اثرگذاری پایدار در کشور هدایت کند.


 ir_bmn@ | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان



**
بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn






  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 175973
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت