بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/04/03 - 00:02
  • - تعداد بازدید: 1872
  • - تعداد بازدیدکننده: 116
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حمایت ستاد علوم شناختی از پژوهش‌های حوزه اختلالات عصبی تکاملی کودکان

ستاد علوم شناختی معاونت علمی از فعالیت‌های پژوهشی در حوزه اختلالات عصبی تکاملی کودکان حمایت می‌کند.

~/Asset/News/News/Image/مغز 2مصنوعی.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، کمال خرازی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی با حضور در مرکز تحقیقات اعصاب بیمارستان کودکان مفید تهران از بخش های این مرکز بازدید و در نشستی با "محمد غفرانی" رییس این مرکز و پزشکان و متخصصان اعصاب آن به گفت و گو نشست.

 

خرازی در این نشست با بیان اینکه ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی حمایت از دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی ، علمی و موسسات فعال و مرتبط با حوزه شناختی را بر عهده دارد اظهار کرد: این حمایت ها به منظور توسعه علوم شناختی و فناوری های مرتبط با آن در کشور انجام می شود تا هم پای سایر کشورها در این حوزه گام برداریم. البته مسئله مهم حل مشکلات و مسائل موجود در جامعه با کمک این علم است. تا کنون گام های خوبی برای حرکت در این مسیر برداشته شده است که می توان به ایجاد رشته های شناختی در دانشگاه ها به منظور تربیت نیروی انسانی و اعزام دانشجو به خارج از کشور اشاره کرد. 

 

وی در بخش بعدی سخنان خود به حمایت های گوناگون ستاد اشاره کرد و گفت: حمایت از پروژه های مختلف تحقیقاتی در حوزه شناختی یکی از اقدامات ستاد است که در قالب دو فراخوان در سال از طرح های برجسته¬ای که در هیات های داوری به تصویب برسد حمایت به عمل می آید که در این زمینه در حوزه ابزار های سنجش، و درمان شناختی و همچنین تولید تجهیزات آزمایشگاهی اقدامات خوبی انجام گرفته  است. 

 

خرازی ادامه داد: در سالی که گذشت آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با حمایت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور راه اندازی شد که به عنوان نهادی مستقل و دولتی به مجهزترین تجهیزات روز دنیا تجهیز است. در واقع این آزمایشگاه در اختیار همه محققان کشور قرار دارد.

 

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی با اشاره به اینکه حوزه اختلالات عصبی تکاملی کودکان حوزه ای مهم است عنوان کرد: اگر از کودکی اختلالات شناختی تشخیص داده شود و روش های درمانی مربوطه توسعه و به کار گرفته شود د از نظر اقتصادی نیز هزینه های درمانی بعدی را کاهش می دهد و لذا برای کشور مقرون به صرفه است. بنابراین سرمایه گذاری در این حوزه ضروری است و ستاد نیز در این زمینه آمادگی همکاری و حمایت دارد.

 

خرازی همچنین ابراز کرد: بسته ای از مجموعه حمایت های ستاد به مرکز تحقیقات اعصاب کودکان مفید ارائه می شود تا این مرکز از حمایت های ستاد توسعه علوم شناختی بهره ببرد.

 

همچنین "محمد تقی جغتایی"مشاور عالی ستاد در امورآموزش با اشاره به این مسئله که حوزه توانبخشی شناختی یکی از اولویت هایی است که ستاد به آن پرداخته است گفت:‌البته اطفال و فعالیت های مربوط به این حوزه اولویت ویژه تری برای ستاد است. بخش آموزش ستاد برای اساتید جوان فرصتی فراهم کرده تا دوره هایی کوتاه مدت در خارج از کشور بگذرانند. حمایت از فلورشیپ ها از دیگر اقدامات این بخش است تا نیروی انسانی متخصص در این حوزه تقویت شود.

 

جغتایی همچنین عنوان کرد: حمایت از چاپ کتاب های حوزه شناختی، برگزاری سمینارهای ترویجی و کارگاه های آموزشی، حمایت از حضور اساتید در کنگره های بین المللی و تهیه پروتکل های حوزه شناختی، برخی از اقدامات ستاد در بخش آموزش است که ستاد آمادگی حمایت از این مرکز را در بسته ای حمایتی دارد.

 

در ادامه دکتر "مجید نیلی"مدیر گروه پژوهش ، فناوری و زیرساخت ستاد نیز با بیان اینکه در دنیا تحقیقات در زمینه توانبخشی شناختی به سرعت در حال انجام است بیان کرد: باید در حوزه شناختی کودکان تحقیقات و مطالعات جامعی در کشور انجام شود و برای انجام این مهم باید حمایت های لازم صورت گیرد. حجم اقتصادی بسیاری در دنیا به این حوزه اختصاص داده شده است تا مشکلات شناختی زودتر شناسایی شوند. در این زمینه کشور به راه اندازی آزمایشگاه های تحقیقاتی و بالینی نیازمند است تا فعالیت های مربوط به توانبخشی شناختی در کودکان انجام شود.

 

در این نشست مشترک، دکتر ناصحی معاون پژوهشی و دکتر پروانه کریم زاده معاون آموزشی و عده ای دیگر از اساتید و محققان مرکز  تحقیقات اعصاب کودکان بیمارستان مفید نیز حضور داشتند. 

 

بعد از این نشست دکتر خرازی از بخش اعصاب کودکان این بیمارستان بازدید کرد. 

 

انتهای پیام/25
  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 149889
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین