با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و پرویز کرمی دبیر ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق، خانه خلاق و نوآوری کودک، نوجوان و خانواده دانادل با هدف تقویت و ارتقای مهارتهای شناختی و هوشهای چندگانه کودکان و نوجوانان آغاز به کار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در این خانه، 6 تیم خلاق در حوزه کودک و روانشناسی و تولید بازی های فکری و 7 تیم در حوزههای بازی ملی و ترکیبی ورزش های جسمی حرکتی و 3 تیم در حوزه تولید اسباب بازی و پلت فرم های کودک و نوجوان فعالیت میکنند.
علوم انسانی را به زندگی روزمره مردم وارد میکنیم
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این مراسم با اشاره به اینکه خانههای خلاق،زیرساختی برای تجاریسازی علوم انسانی هستند، گفت: درصدد هستیم تا با شکلگیری خانههای خلاق و نوآور، محصولات و خدماتی تولید شود که در زندگی روزمره مردم کارایی داشته باشد و بچهها از کودکی با این محصولات رشد کنند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود: خانههای خلاق، توسعه علوم انسانی را مدنظر دارند. باید محصولاتی تولید شود که مردم راضی شوند و برای آن هزینه کنند. این کار به تولید محصولات باکیفیت و خوب منجر خواهد شد.
به گفته ستاری، بهترین فضا برای توسعه استارتاپهای حوزه علوم انسانی، خانههای خلاق و نووری استآآوری است. در این مراکز تلاش میشود تا مفاهیم ملی و دینی در کنار هم ارائه شود. این کار فرهنگ و اصالت تاریخی کشورمان را به جهان معرفی میکند.
رییس ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق همچنین بیان کرد: برای توسعه صنایع خلاق، دولت یک زیرساخت است و باید برای ترغیب سرمایهگذاران بخش خصوصی تلاش کند. محصول فقط با سرمایه و پول غیر دولتی تولید می شود.
مر