سعادتفومنی، طرح «شهید احمدی روشن» را مسیری «مسئله محور» توصیف کرد و گفت: در این طرح، دانشجویان با راهنمایی یک استاد خبره، حل مسئلههای مورد نیاز را در دستور کار خود قرار میدهند و برای حضور فعال و اثرگذار در جامعه آماده میشوند.
در این نشست، محمود سعادتفومنی ضمن بیان نکاتی پیرامون شیوه اجرای طرح احمدیروشن، گفت: آمادگی مستعدان برای حضور فعال در عرصههای کار و تحقیق بر مبنای نیازهای واقعی کشور، مهمترین هدف طرح شهید احمدی روشن است. از این رو در این طرح دانشجویان مستعد با راهنمایی یک استاد خبره حل مسئلههای مورد
نیاز را در دستور کار خود قرار میدهند و برای اثرگذاری در جامعه آماده میشوند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه نقطه هدف طرح شهید احمدی روشن، دانشجویان و هستههای نخبگانی تشکیلشده توسط آنان است، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۱ در فرمایشات خود بر تشکیل هستههای نخبگانی تأکید داشتند و همین امر باعث شد اجرای این طرح در دستورکار بنیاد ملی نخبگان قرار بگیرد.
وی در ادامه، تشکیل هسته نخبگانی و علمی را اولین گام برای تحقق اقتصاد دانشبنیان دانست و افزود: حمایت بیشتر از هستههای پژوهشی و نخبگانی، سبب پویایی جامعه خواهد شد چراکه این افراد میتوانند به عنوان پیشرو، نقشآفرینی بیبدیلی در کشور داشته باشند.
سعادتفومنی اضافه کرد: طرح شهید احمدی روشن تاکنون در سه مرحله اجرا شده و مرحلۀ چهارم آن نیز در حال اجرا است. با بررسیهای انجامشده و کسب تجربه در مراحل قبلی، امید است در دورۀچهارم بازدهی بالاتری مشاهده شود.
قائممقام رئیس بنیاد ملی نخبگان در ادامه با اشاره به اینکه علاوه بر افراد نخبه و مستعدبرتر شناسایی شده، گروههای نخبگانی بسیاری نیز در کشور وجود دارند که هنوز استعداد و قابلیتهای آنها به خوبی شناخته نشده، بر ضرورت شناسایی و دستهبندی استعدادها و تواناییهای افراد تاکید کرد و این امر را تسریعگر اثرگذاری نخبگان در کشور برشمرد.
در بخشی از این نشست، علیحسین صابری؛ رئیس بنیاد نخبگان استان نیز خوزستان گفت: با توجه به تعدد مراکز آموزش عالی و اشتغال بیش از 200 هزار دانشجو در استان، اجرای طرح احمدیروشن فرایندی مناسبی است تا از طریق آن بتوان برای توانمندسازی دانشجویان و هدایت آنان در مسیر حل مسائل اجرایی و اقتصادی گام برداشت.
برگزاری نشست پرسش و پاسخ پیرامون مسائل و موضوعات عنوانشده، آخرین بخش این برنامه بود.