طرح هستههای مسئلهمحور(طرح شهید احمدی روشن) در واقع تلاش برای شکوفاسازی و استفاده حداکثری از اندوخته علمی در جهت رفع مسائل بنیادی کشور و جامعه و در نهایت توانمندسازی مستعدان برای ورود به مسیر شغلی است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای اجرای صحیح و پیشبرد هستههای پژوهشی طرح شهید احمدی روشن و مرتفعسازی انواع موانع و مشکلات موجود و هموارسازی مسیر، از روند فعالیتهای هسته پژوهشی «طراحی و ساخت فیکسچر ایمپلنت دندانی» در اردبیل، بازدید به عمل آمد.
در این بازدید، به اهمیت ویژه طرحهای شهید احمدی روشن به عنوان مقولهای جدید در محافل علمی و دانشگاهی کشور اشاره و عنوان شد: هستههای مسئلهمحور طرح شهید احمدی روشن، در دوران دانشجویی پروسهای برای گذر از مباحث نظریهای به زمینههای عملی و اجرایی و همچنین معیاری برای سنجش توان علمی و آموزههای دانشجویان است.
در ادامه افزوده شد: این طرح در واقع تلاش برای شکوفاسازی و استفاده حداکثری از اندوخته علمی در جهت رفع مسائل بنیادی کشور و جامعه و در نهایت توانمندسازی مستعدان برای ورود به مسیر شغلی است.
در این بازدید حسین شایقی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل گفت: هر یک از اعضای هستههای پژوهشی به دلایل استعداد و شایستگی و توان علمی خاصی که در حل یک مسئله دارند، باید تلاش کنند که به اندازه خود در روند موفقیت هسته و در نتیجه ایجاد تغییر در کشور اثرگذار باشند.
محمد عرب؛ استاد طرح مسئلهمحور شهید احمدی روشن نیز در این برنامه گزارشی از روند فعالیتهای این هسته ارائه داد.
لازم به یادآوری است، هسته پژوهشی فوق با مشارکت 12 دانشجو در رشتههای مختلف مهندسی مکانیک، پزشکی، دندانپزشکی، مهندسی شیمی، زیست سلولی، مکانیک ساخت و مدیریت از دانشجویان دانشگاههای تربیت مدرس، علوم پزشکی اردبیل، محقق اردبیلی، سهند و آزاد اسلامی اردبیل در حال فعالیت است.