رئیس بنیاد نخبگان استان همدان گفت: امید است با افزایش اعتماد دستگاههای اجرایی، مراکز علمی و بخش خصوصی، طرح هستههای مسئلهمحور احمدی روشن بتواند حلقه مفقوده میان دانشگاه و صنعت باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ موسی اعظمی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان همدان ضمن اشاره به اهداف و برنامههای بنیاد ملی نخبگان در حوزههای مختلف و به ویژه طرح احمدی روشن، گفت: این طرح به دنبال ایجاد تجربه فعالیت بینرشتهای در هستههای نخبگانی و همکاری با دانشجویان مستعد از رشتهها و دانشگاههای مختلف کشور به منظور افزایش تعاملات علمی و پژوهشی است.
وی افزود: در راستای ماموریت بنیاد ملی نخبگان، امروزه شاهد تغییری اساسی از مقوله توانمندسازی افراد مستعد و دانشجو به سمت نیازهای اساسی و مسائل مبتلابه جامعه و بخشهای تولید و صنعتی هستیم؛ بنابراین همکاری در مراحل اجرای پروژهای واقعی (و نه فرضی) که بر آمده از مسائل واقعی موجود در صنایع و جامعه است باید در محوریت هستههای احمدی روشن قرار گیرد.
اعظمی ادامه داد: در راستای تعاملات بیشتر با صنایع و رفع مشکلات موجود در این حوزه، در دوره هفتم، افزایش تعداد هستههای مسئلهمحور به ویژه در سطح ۱ و ۲ در دستورکار قرار گرفت.
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان تاکید کرد: کسب مهارتهای اجتماعی، افزایش خودباوری، مسئولیتپذیری و تحرک اجتماعی به همراه ایجاد انگیزه برای ادامۀ کار، شروع کارهای مشابه یا راهاندازی و رونق بخشیدن به کسبوکاری مفید میتواند بسیار اثرگذار باشد.
وی در پایان ضمن تاکید بر نقشآفرینی ویژه بنیادهای نخبگان استانی در زیستبوم فناوری و نوآوری و خاصه در مرحله آغازین آن که تولید ایده و فکر خلاق و ارزشمند برای مراحل بعدی زنجیره فناوری و نوآوری، تصریح کرد: امید است با افزایش اعتماد دستگاههای اجرایی، مراکز علمی و بخش خصوصی به این طرح بتوان حلقه مفقوده میان دانشگاه و صنعت را متصل کرده و شاهد رشد روزافزون تعاملات واحدهای دانشگاهی و اساتید خبره و دانشجویان با واحدهای صنعتی استان در قالب طرحهای طرح هستههای مسئلهمحور(احمدی روشن) بود.
نظر دهید