رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با تاکید بر لزوم توانمندسازی مستعدان در حوزه فناوری، گفت: علوم پایه ماندگارترین و بیشترین اثر را در دستیابی به دانش فنی و حصول فناوری دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای برگزاری برنامههای آموزشی و همزمان با سال جهانی علوم پایه، وبینار آموزشی «مبانی مفهومی فیزیک» با هدف توانمندسازی و افزایش آشنایی نخبگان و استعدادهای برتر با اهمیت علم فیزیک، به همت بنیاد نخبگان گیلان برگزار شد.
در ابتدای این برنامه، شیرینی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان گفت: یکی از وظایف بنیاد ملی نخبگان، توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر است که این توانمندسازی بسته به موضوع، بصورتهای مختلف و طی برنامههای متنوعی انجام میشوند.
وی با اشاره به لزوم توانمندسازی مستعدان در حوزه فناوری، افزود: لازمه پیشرفت هر جامعهای توسعه، گسترش و تعمیق فناوری است که این مهم از طریق توسعه و اثربخشی علم میسر میشود.
شیرینی ادامه داد: در این بین قطعاً علوم پایه ماندگارترین و بیشترین اثر را در دستیابی به دانش فنی و حصول فناوری دارد؛ به همین دلیل امسال به عنوان سال جهانی علوم پایه نامگذاری شده تا توجه محققین، اندیشمندان و صاحبنظران به اهمیت این حوزه و محدوده عملکردی علوم پایه جلب شود.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان اظهار داشت: علم فیزیک بدون شک یکی از از اثرگذارترین علوم در توسعه است بطوریکه حصول فناوری در بسیاری موارد بدون آن امکان ندارد.
در ادامه، اکباتانی؛ عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه لرستان در خصوص موضوعات: تعریف فیزیکدان، تاریخ علم در تمدن ایران، اهمیت علم فیزیک، رابطه علم فیزیک با علم ریاضیات، علم فیزیک و علوم طبیعی، محاسبات حرکت سیارات، نظریه کوپرنیک، تاریخ علم فیزیک، فرضیات نیوتون، وظایف فیزیکدانان، تحلیل نظریه نیوتون، نظریه تولیچه و مفاهیم کاربردی علم فیزیک، نکاتی را بیان کرد.
نظر دهید