نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی با تاکید بر لزوم نقشآفرینی بیشتر دانشگاهها در توسعه صنایع دانشبنیان، گفت: فعالیت جوانان مستعد در شرکتهای دانشبنیان باعث غرور ملی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی آل هاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به فعالیتهای ارزشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر رونق اقتصاد دانشبنیان گفت: با توجه به عنایتی که مقام معظم رهبری امسال به شرکت های دانش بنیان و صنایع خلاق داشتند، رشد و رونق بسیار خوبی صورت گرفته است. در این مسیر تلاشهای ارزشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شخص دکتر ستاری، برای حمایت از این شرکتها و نخبگان جوان فعال در این حوزه شایسته قدردانی است.
وی با تاکید بر این که لازم است دانشگاه ها نقش بیشتری در توسعه صنایع دانش بنیان و خلاق استان ایفا کنند، ادامه داد: در بازدیدی که از پارک علم و فناوری استان و برخی شرکتهای دانشبنیان مستقر در آن داشتم، جوانان بسیار مستعد و خلاقی را دیدم که فعالیت هایشان باعث غرور ملی است. توسعه شهرک فناوری و پارک علم و فناوری نیز به توجه ویژه نیاز دارد که خوشبختانه این توجه و پیگیری از سوی مسئولان استانی صورت گرفته است.
امام جمعه تبریز با اشاره به توجه شهید ستاری فرمانده فقید نیروی هوایی به مسایل فرهنگی و حوزه علوم انسانی گفت: شهید ستاری با خلاقیت و نوآوری بالایی که داشتند، اهمیت خاصی برای صنایع فرهنگی قائل بودند و این نوآوری امروز در خودکفایی، توانمندی و حمایت از خلاقیتها اثر مطلوب خود را ماندگار ساخته است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان این که انتخاب شهید ستاری به عنوان فرمانده نیروی هوایی، به دلیل خلاقیتهای سرشار و نبوغ این شهید والامقام بود، عنوان کرد: شهید ستاری خودکفایی و بحث قطعه سازی را با حمایت و هدایت مقام معظم رهبری کلید زد و ثمرات ارزنده آن را در دوران دفاع مقدس و پس از آن شاهد هستیم. دکتر ستاری فرزند برومند ایشان نیز در کسوت معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه دهنده راه خلاقیت و نوآوری آن شهید بزرگوار هستند.
امام جمعه تبریز با تاکید بر اهمیت علوم انسانی از تلاش معاونت علمی و فناوری برای حمایت از ایده های خلاق در حوزه علوم انسانی قدردانی و بر استفاده از ظرفیت مساجد در رونق علوم انسانی تأکید کرد.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری نیز با بیان اینکه ظرفیتهای خلاق و علوم انسانی در استان آذربایجان شرقی بسیار گسترده است؛ گفت: شرکتهای دانشبنیان و خلاق میتوانند به شکوفایی این ظرفیت نهفته کمک کنند.
معاون علمی و فناوری با اشاره به نقش مساجد در توسعه نوآوریهای علوم انسانی و صنایع خلاق عنوان کرد: مساجد از دیرباز مبدأ و مأمنی برای همافزایی، بروز نوآوریها و استفاده از ظرفیتهای دینی بودهاند و به این تعبیر، نوعی خانه خلاق محسوب میشوند. مساجد پایگاه هایی هستند که با تبدیل شدن به خانههای خلاق و نوآوری، می توانند بستری برای توسعه علوم انسانی و خلق ارزش افزوده از معنویات، ظرفیت های دینی و فرهنگی باشند.
ستاری ادامه داد: ظرفیت های دینی، فرهنگی و قرآنی ما می تواند زمینه ساز تولید محصولات خلاق در حوزه های مختلف از جمله گیم و انیمیشن، محصولات فرهنگی، تولید محتوا و صنایع دستی باشد.
وی با تاکید بر این که تحول امری وابسته به فرهنگسازی است؛ ادامه داد: این تحول با کمک صنایع خلاق و در قالب محصولات خلاق حوزه علوم انسانی و صنایع فرهنگی اتفاق می افتد. با استفاده از ظرفیتهای غنی فرهنگی و تاریخی می توانیم الگوی زیست بوم دانش بنیان و خلاق را در کشور ترویج و پیاده سازی کنیم.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با بیان این که برای ایجاد خانههای خلاق و نوآوری با استفاده از ظرفیت فرهنگی مساجد برنامه داریم، عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس مساجد پایگاه های اصلی در حوزه نوآوری های اجتماعی بودند و اکنون لازم است تا با ظرفیت فرهنگی موجود، این نقش را احیا کنیم.
نظر دهید