بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/05/23 - 13:20
  • - تعداد بازدید: 958
  • - تعداد بازدیدکننده: 39
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
نمایندۀ ولی‌فقیه در دانشگاه‌های استان کرمان در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:

لزوم گسترش تعامل دستگاه‌های درون‌استانی با گروه‌های پژوهشی

حجت‌الاسلام‌والمسلیمن صباحی،امکان ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان را از مزایای تشکیل هسته‌های پژوهشی برشمرد و گفت: برای رسیدن به نقطۀ مطلوب، گسترش همکاری نهادهای درون‌استانی خاصه استانداری‌ها با گروه‌های پژوهشی ضروری است.

~/Asset/News/News/Image/تعامل5.jpg

حجت‌الاسلام‌والمسلیمن محمد صباحی؛ نمایندۀ ولی‌فقیه در دانشگاه‌های استان کرمان در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم تقویت کارگروهی در حوزه‌های تحقیقاتی، گفت: متأسفانه عدم‌مهارت کافی در کارگروهی به یکی از مشکلات جامعۀ علمی تبدیل شده است.


وی افزود: ضعف در انجام کارگروهی در تمام بخش‌های اجتماعی وجود دارد و نمودهای آن را می‌توان در همۀ حوزه‌ها مانند موفقیت در رشته‌های ورزشی انفرادی و یا عدم‌موفقیت در ورزش‌های گروهی به خوبی دید.


حجت‌الاسلام‌والمسلیمن صباحی ادامه داد: اختصاص امتیاز ویژه به فعالیت‌های جمعی سبب می‌شود رغبت به کارگروهی بیشتر و زمینه برای نهادینه‌شدن کار گروهی فراهم شود.


نمایندۀ ولی‌فقیه در دانشگاه‌های استان کرمان با بیان اینکه عموماً فعالیت‌های گروهی نواقص، مبهمات و نارسایی‌های کمتری دارد، اضافه کرد: حضور چند تخصص و چند ذهن ایده‌پرداز در انجام یک فعالیت، علاوه بر آنکه نتیجه را باکیفیت‌تر خواهد کرد، با لحاظ کردن نگاه همه‌جانبه، باعث می‌شود نتیجۀ حاصل‌شده عملیاتی‌تر باشد. از سوی دیگر، این اقدام در کاهش هزینه و زمان نیز اثر مثبت دارد.


عضور شورای علمی بنیاد نخبگان استان کرمان مأموریت‌گرا بودن را اولین مؤلفۀ فعالیت‌های گروهی دانست و تصریح کرد: در گام نخست تشکیل هسته‌های تحقیقاتی و نخبگانی، باید هدف و کیفیت نتیجه کاملاً مشخص باشد تا بر اساس آن تخصص‌ها و مهارت‌های لازم به گروه اضافه شوند. خوشبختانه در حوزۀ علوم دانشگاهی، نمونه‌های خوبی از کارگروهی در کشور وجود دارد که می‌توان از تجربیات آنها نیز استفاده کرد.


حجت‌الاسلام‌والمسلیمن صباحی در ادامه با اشاره به لزوم گسترش تعامل دستگاه‌های درون‌استانی با گروه‌های پژوهشی، گفت: اقدامات انجام‌شده بسیار مناسب و تا کنون نیز روند خوبی طی شده است اما برای رسیدن به نقطۀ مطلوب، گسترش همکاری نهادهای درون‌استانی خاصه استانداری‌ها با گروه‌های پژوهشی ضروری است. بسیاری از حمایت‌های مورد نیاز این گروه‌ها را می‌توان از مسیر تعامل‌های بین‌نهادی انجام داد.


وی افزود: نیازها و مسائل موجود در دستگاه‌ها و صنایع بومی باید به عنوان پروژه‌های تحقیقاتی به هسته‌های پژوهشی ارجاع داده شوند تا از این راه علاوه بر تزریق ایده‌های نو و عملیاتی برای بهبود کیفیت، مسیری برای کسب حمایت مالی از بخش‌های دیگر ترسیم شود.


نمایندۀ ولی‌فقیه در دانشگاه‌های استان کرمان، امکان ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی دیگر از مزایای هسته‌های پژوهشی برشمرد و اظهار داشت: حضور در این هسته‌ها، مهارت‌های لازم برای خوداشتغالی و کارآفرینی را به فرد آموزش می‌دهد. باتوجه به وضعیت اشتغال در کشور و اشباع‌ بخش‌های دولتی، ایجاد شرکت دانش‌بنیان توسط اعضای هسته‌های پژوهشی امری لازم است.


حجت‌الاسلام‌والمسلیمن صباحی یادآور شد: حمایت‌ها و ارائه تسهیلات مناسب و منطبق با نظارت کارشناسانه، سبب شد در مدتی کم، ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور نهادینه شود و همین موضوع هم در اقتصاد و هم در اشتغال‌زایی نقشی مثبت و چشمگیر داشت.


وی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان همچنان در برخی موارد مانند سرمایۀ اولیه، بازار فروش و رقابت، رفع نیازهای سخت‌افزاری و مکان فیزیکی دچار مشکلاتی هستند که رفع آنها می‌تواند زمینه‌ساز اثرگذاری بیشتر این شرکت‌ها را فراهم کند.

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 154487
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین