بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1397/02/26 - 12:59
  • - تعداد بازدید: 1134
  • - تعداد بازدیدکننده: 67
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در مراسم بزرگداشت پروفسور اسعد شیخ الاسلامی مطرح شد:

ماندگاری نام ملت‌ها در تاریخ، بواسطه داشتن عالمان و صاحبان قلم است

مراسم نکوداشت پروفسور سید اسعد شیخ‌الاسلامی به همت بنیاد نخبگان استان کردستان برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/jvds.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در ادامۀ برگزاری مراسم‌های تکریم و بزرگداشت مفاخر بومی و بزرگان کشور، مراسم نکوداشت پروفسور سید اسعد شیخ‌الاسلامی به همت بنیاد نخبگان استان کردستان برگزار شد.


در این مراسم، رحمت صادقی؛ رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان با اشاره به خدمات ارزندۀ پروفسور شیخ‌الاسلامی، گفت: وی بزرگمرد علم و عمل است که یک عمر تلاش بی‌وقفه، از وی شخصیتی درخور الگوسازی ساخته است.


وی افزود: استاد شیخ‌الاسلامی که خود از خاندانی اهل علم برخواسته در کنار تألیف و ترجمۀ ده‌ها کتاب و مقاله و تربیت شاگردان، بواسطه فعالیت‌های بسیار ارزنده و تأثیرگذاری چون بنیانگذاری و تأسیس رشته دانشگاهی فقه شافعی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری در دانشگاه تهران و در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات، تأسیس آزمون تشخیص سطح روحانیون اهل سنت برای اعطای مدرک معادل به آنان و بدین‌صورت بسترسازی ایجاد تأثیرگذاری آنان در مؤسسات آموزشی، حضور در هیأت‌امنای دانشگاه‌های مختلف ازجمله دانشگاه کردستان، عضویت در گروه مشورتی اهل سنت کشور، تدوین سرفصل‌های مرتبط با فقه اهل سنت در دانشگاه‌های کشور، احترام و جایگاه ویژه‌ای در میان مردم دارند.


 صادقی ادامه داد: این استاد برجسته تأثیرگذاری بسیار خوبی در جامعه داشته‌اند و خدمات بسیار ارزنده وی برکسی پوشیده نیست. یکی از کارهای ارزشمند دکتر شیخ‌الاسلامی، تأسیس جایزه سالانه علمی «پروفسور اسعد شیخ‌الاسلامی» است که هر ساله به دانشجویی از دانشگاه کردستان که برترین پایان‌نامه را در مقطع کارشناسی‌ارشد رشته فقه شافعی نگارش کرده باشد، اهدا می‌کند.


رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان تصریح کرد: دکتر شیخ‌الاسلامی به عنوان یک معلم والاخرد الگوی مناسبی برای اثرگذاری در جامعه است. سرآمد علمی‌بودن، مقبولیت و مشروعیت و اثرگذاری در جامعۀ بومی از ویژگی‌های مهم مفاخر بومی است که استاد شیخ‌الاسلامی هر سه را با بهترین کیفیت دارا است.


وی یادآور شد: یکی از رسالت‌های اصلی و برنامه­های نظام‌مند بنیاد ملی نخبگان در سراسر کشور، برگزاری مراسم تکریم نخبگان و عالمان تأثیرگذار در جامعه است. قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور نیز به صراحت بیان می‌کند که تمامی دستگاه‌های اجرائی موظف هستند به‌منظور تکریم از نخبگان و پیشکسوتان علمی، فرهنگی و هنری کشور، برنامه‌های عملیاتی خود را منطبق با سند راهبردی کشور در امور نخبگان و با هماهنگی بنیاد ملی نخبگان تهیه و به مرحله اجراء درآورند.


صادقی ادامه داد: بدون‌شک ماندگاری نام ملت‌ها در تاریخ، بواسطه داشتن عالمان و صاحبان قلم است. ایران با نام بزرگانی چون مولانا، رازی، ابن‌سینا، سعدی، حافظ شیرازی شناخته می‌شود. علاوه بر آن، بزرگانی چون هژار، ملا عبدالکریم مدرس، ملاباقر بالک، آیت‌الله مردوخ و فاضل گروسی در ردیف مفاخر بومی هستند. این سرمایه‌های انسانی، ارزنده‌ترین دارایی ملت‌‎ها هستند و حتی قدرت و نفوذ سیاسی یک ملت در سطح بین­المللی را قدرت علمی آن ملت تعیین می‌کند و علم هم در سینه عالمان است.


رئیس بنیاد نخبگان کردستان اظهار داشت: ملتی که حق بزرگان خود را نشناسد مانند درختی است که ارتباط آن با ریشه قطع شده و محکوم به خشکیدن است.


لازم به ذکر است، در پایان مراسم، با اهداء لوح‌تقدیر و هدایایی از خدمات ارزندۀ پروفسور سیداسعد شیخ‌الاسلام تقدیر شد. همچنین از جایزه سالانه علمی «پروفسور اسعد شیخ‌الاسلامی» به همت بنیاد نخبگان استان کردستان و با همکاری دانشگاه کردستان رونمایی بعمل آمد.


 

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 152977
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین