محسن شاهرضایی با اشاره به اهمیت تکریم نخبگان از استقبال جامعه مخاطب دانشآموزی از مراسم تکریم استاد حکیمی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ محسن شاهرضایی مدیر دفتر تکریم و الگوسازی نخبگان درباره اهمیت برگزاری مراسم های تکریم نخبگان و اقبال اجتماع نخبگانی از این مراسم گفت: بنیاد ملی نخبگان با هدف الگوسازی سرآمدان کشور و بهمنظور آشنایی مستعدان و آحاد جامعه با سیر اجتماعی و حرفهای این نخبگان، برگزاری آئین تکریم ایشان را همواره در دستور کار خود داشته و چاپ و نشر زندگینامههای ایشان را مورد حمایت قرار میدهد.
مدیر دفتر تکریم و الگوسازی نخبگان ادامه داد: معرفی و تجلیل از مشاهیر زبان و ادبیات فارسی شایسته اهمیت بیشتری است و امیدواریم به این مهم توجه بیشتری شود. ما در حوزه کتابخوانی و شناخت مشاهیر و مفاخر این حوزه بسیار عقب هستیم و دچار حجاب معاصریت شدهایم که این مسئله باعث عدم شناخت امثال محمود حکیمیها شده است.
شاهرضایی با اشاره به استقبال جامعه دانش آموزی از آیین تکریم استاد محمود حکیمی که با همکاری بنیاد ملی نخبگان و سازمان بسیج دانشآموزی برگزار شد، گفت: در پخش آنلاین، این مراسم در آپارات ۲هزار و دویست بازدیدکننده و در برنامه شاد ۳۲هزار بازدیدکننده داشت که این امر لزوم توجه بیشتر ما به تکریم بزرگان را گوش زد می کند، نسل جدید ما نیازمند شناخت نخبگان و مفاخر خود است و استقبال دانش آموزان از این مراسم خود نشانه ای مهم و گواهی بر اهمیت ادامه این مسیر در بنیاد و حمایت از نخبگان سرآمد کشور است.
وی ادامه داد: ادبیادت ارزشی و دینی کودکان و نوجوانان مدیون قلم گرانسنگ اساتیدی چون استاد محمود حکیمی است که با استفاده از سبک داستانی، مطالب دینی را با زبان باستانی برای این گروه سنی روایت کرده است. زندگی استاد حکیمی طیبتر از آثارش است و این در حالی است که آثار ایشان در اوج راستی و درستی است.
مدیر دفتر تکریم و الگوسازی نخبگان گفت: با توجه به خاطرات محمود حکیمی از بزرگان زمان خود همچون شهید باهنر، شهید بهشتی و استاد مطهری که در نوع خود بینظیر است باید او را بقیة الماضین و ثمال الباقین نویسندگان معرفی کنیم.
وی در پایان گفت: کتابهای اشراف زاده قهرمان که روایتگر زندگی مصعببن عمیر است، فلسطین آزاد میشود، شهدای فخر، سلحشوران عربی و قصههای عربی از جمله ۱۵۰ جلد عنوان کتاب به تالیف محمود حکیمی است که در دهههای ۴۰ تا ۶۰ تیراژهای دههزارتایی و صدهزارتایی داشتند و در نوع خود بینظیر است. از جمله ویژگیهای داستان و آثار ایشان می توان به تطبیق با فطرت الهی، تلاش برای ترویج فرهنگ دینی در قالب داستان، توجه به تاریخ ایران و مشاهیر، تلاش به افزایش اطلاعات عمومی دانشآموزان و ... اشاره کرد.
شایان ذکر است: آیین تکریم و تجلیل از خدمات فرهنگی، ادبی و معنوی «استاد محمود حکیمی» نویسنده و پیشکسوت ادبیات دینی در ایران و خادم فرهنگ عاشورا با حضور جمعی از مسئولان، نویسندگان و استعدادهای برتر کشور، به همت دفتر تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان و بنیاد نخبگان استان تهران، 28 بهمن 1402 برگزار شد.