بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/11/29 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 119
  • - تعداد بازدیدکننده: 116
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با هدف امیدآفرینی و هدایت تحصیلی/

مرحله پنجم طرح ایران گشت در مدارس استان چهارمحال و بختیاری اجرا شد

دانش آموزان دختر دبیرستان تیزهوشان فرزانگان شهرکرد با پیشرفت‌های علمی، فناوری و صنعتی کارخانه سیمان شهرکرد و همچنین نیروگاه تولید برق از انرژی خورشیدی آشنا شدند.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، در مرحله پنجم اجرای طرح ایران گشت، جمعی از دانش آموزان دختر دبیرستان تیزهوشان فرزانگان شهرکرد با پیشرفت های علمی، فناوری و صنعتی کارخانه سیمان شهرکرد و همچنین نیروگاه تولید برق از انرژی خورشیدی آشنا شدند.

این طرح با هدف آگاه شدن دانش آموزان دوره متوسطه از فعالیت ها، ظرفیت های موجود و پیشرفت های کشور (با اولویت دستاوردهای پس از پیروزی انقلاب)، تقویت حس خودباوری ملی و ارتقای سطح باور دانش آموزان به توانایی های متخصصان و مدیران فعال در کشور، آشنایی دانش آموزان با شاخه ها و رشته های تحصیلی و فرصت ها و زمینه های شغلی مرتبط با آنها و همچنین آشنایی با ظرفیت های بومی و صنعتی استان اجرا می شود.

در پنجمین دوره طرح ایران گشت که همزمان با هفته هوای پاک و به منظور تبیین شعار این هفته با عنوان «عزم ملی برای هوای پاک با انرژی های تجدیدپذیر» برگزار شد، 70 نفر از دانش آموزان پایه نهم دبیرستان تیزهوشان فرزانگان شهرکرد، ضمن بازدید از کارخانه سیمان شهرکرد، نیروگاه تولید برق از انرژی خورشیدی و موزه تاریخ طبیعی استان، با مبانی حفظ محیط زیست و چگونگی حفظ هوای پاک از طریق گسترش استفاده از انرژی های تجدیدپذیر آشنا شدند.

در این برنامه که با مشارکت بنیاد نخبگان، اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان و کارخانه سیمان شهرکرد برگزار شد، دانش آموزان با حضور در کارخانه سیمان، از نزدیک با یک صنعت مرتبط با هوا و راهکارهای جلوگیری از آلودگی هوا آشنا شدند. در ادامه با حضور در نیروگاه تامین برق از انرژی خورشید، نحوه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر را فرا گرفتند.

بازدید از موزه تاریخ طبیعی استان و برگزاری نشست آموزشی با حضور سرپرست حفاظت محیط زیست استان نیز بخش آخر این برنامه علمی آموزشی بود.

در این نشست محسن کریمی سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان، ضمن تأکید بر همراهی حفاظت محیط زیست استان برای تربیت نسل آگاه محیط زیستی بیان کرد: آموزش مسائل مهمی همچون حفظ محیط زیست، تنها به مدرسه و کلاس یا محیط خانه و خانواده خلاصه نمی شود، بلکه می بایست در فضایی فراتر از این مکان ها، زمینه آشنایی با مسائل محیط زیستی برای دانش آموزان را فراهم کرد.

وی خواستار همکاری سایر دستگاه ها و متولیان فرهنگی در این موضوع شد و گفت: تربیت نسل آگاه محیط زیستی فقط با همکاری دو دستگاه محقق نمی شود.

کریمی افزود: اردوهای علمی آموزشی محیط زیست برای دانش آموزان (که در دستور کار حفاظت محیط زیست کشور نیز قرار دارد)، فرصتی مناسب برای آموزش مفاهیم مهم محیط زیستی به کودکان، نوجوانان و جوانان به شمار می‌رود.


**
بنیاد ملی نخبگان در شبکه‌های اجتماعی:

بله: @bmnirann
تلگرام: https://t.me/ir_bmn

 




  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 175770
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت