رییس بنیاد ملی نخبگان، مزیت اقتصاد دانشبنیان را در بهرهوری و به کارگیری ظرفیت نیروی انسانی دانشآموخته و جوان برای پیشرفت و تولید مبتنی بر خلق ارزش افزوده دانست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ سورنا ستاری در بخشی از سخنان خود در سفر به استان خراسان رضوی با تاکید بر اینکه توسعه اقتصاد دانش بنیان و خلاق بیش از هرچیز مبتنی بر فرهنگ است، بر ضرورت تغییر رویکردها و فرهنگ عمومی جامعه به سوی دانشبنیان و خلاق شدن تاکید و گفت: کشورمان هزینههای قایل توجهی را در حوزه پژوهش صرف میکند و آموزش یکی از محورهای هزینه کرد بودجه کشور است؛ اما با این وجود، همچنان تجلی و نقش آفرینی این هزینه کرد در تحول اقتصاد کشور کمرنگ است. دلیل آن را میتوان فاصله ما با پیاده شدن فرهنگ اقتصاد دانش بنیان و خلاق دانست و میباید با ترویج چنین فرهنگی، کاری کنیم که این هزینه قابل توجه در آموزش و پژوهش، نقش خود را در پیشرفت و تحول کشور نمایانگر سازد.
رییس بنیاد ملی نخبگان، مزیت اقتصاد دانش بنیان را در بهره وری و به کارگیری ظرفیت نیروی انسانی دانش آموخته و جوان برای پیشرفت و تولید مبتنی بر خلق ارزش افزوده دانست و گفت: سرمایه انسانی جوان، خلاق و دانش آموخته، با نوآوری و ایدههای خلاقانه خود، می تواند ضمن ایجاد اشتغال و خلق ارزش افزوده، مشکلی از هزاران مشکل جامعه را حل کند.
ستاری، با بیان اینکه فرهنگ و رویکرد دانش بنیان، تمامی ساحتها و اقشار جامعه را در بر می گیرد، ادامه داد: از دانشگاه گرفته تا صنعت و از دانشجو تا صنعتگر، از مردم کوچه و بازار تا سیاستگذاران و تصمیم سازان کشور، همگی میباید زمینه را برای تبدیل ایدههای نوآورانه پژوهش ها و فناوری ها به محصول، از طریق پیاده سازی فرهنگ دانشبنیان فراهم کنیم.
ستاری با تاکید بر ضرورت همکاری و همراهی تمامی دستگاهها برای تحقق شعار سال گفت: رهبر فرزانه انقلاب، آگاهانه و مدبرانه در سال جاری توجه و تاکیدی ویژه بر اقتصاد دانش بنیان دارند همانگونه که تمامی این سالها، حامی، هدایتگر و توجه بخش به اهمیت این حوزه بوده و هستند.از تمامی بخش های اثرگذار میخواهم در تحقق این ضرورت، نقش خود را ایفا کنند و با تساهل و حمایتگری، مسیر فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری را برای توسعه و رونق شرکتهای دانش بنیان و خلاق هموار کنند.
رییس بنیاد ملی نخبگان، با بیان اینکه تولید محصول در حوزه علوم انسانی نیازمند فرهنگسازی و تربیت نیروی انسانی جوان و دانش آموخته است، گفت: نوآوری از دل همین جوانان خارج میشود. تلاشهای مجدانه بازیگران زیستبوم فناوری و نوآوری مبارزهای در میدان هجمه تمام عیار دشمنان کشور است، باید بدانیم با دشمنان این مرز و بوم، در یک مبارزه تمام عیار هستیم و برای موفقیت در این مبارزه، می باید در این عرصه جنگاورانی داشته باشیم که با نوآوریهای خود، کشور را از آسیبهای احتمالی مصون و پیروز میدان کنند.
به گفته ستاری، اقتصاد دانش بنیان احیا و توسعه یک فرهنگ پسندیده است؛ فرهنگی که شغلی میآفریند، چراغ خانه ای را روشن میکند و به سفرهای رونق میبخشد، ضمن آن که به حل مشکلات جامعه کمک می کند. همه باید در سالی که مقام معظم رهبری تاکید ویژهای بر دانش بنیان شدن تولید و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و خلاق دارند، بر رونق این زیست بوم اهتمام ویژه داشته باشند.
نظر دهید