بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/09/07 - 08:50
  • - تعداد بازدید: 345
  • - تعداد بازدیدکننده: 338
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ادامه بازدیدهای علمی و صنعتی استادمحور/

مستعدان‌برتر با مراحل کنترل کیفیت محصول و برندسازی آشنا شدند

جمعی از دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در یک بازدید علمی و صنعتی با مراحل کنترل کیفیت محصول و برندسازی آشنا شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ جمعی از دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به همت بنیاد نخبگان استان کرمانشاه و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، از شرکت کشت و صنعت روژین تاک و شرکت زمزم بازدید کردند.

در ابتدای این بازدید، مدیر پشتیبانی این شرکت به تشریح فعالیت‌های کاری و تجاری مجتمع در زمینه خط تولید قوطی‌سازی، چاپ و لاک، خط تولید رب گوجه فرنگی، و خط تولید کنسرو محصولات مختلف پرداخت.

در ادامه بازدیدی از بخش‌های قوطی‌سازی، چاپ و لاک انجام شد و شرکت‌کنندگان با روش تولید قوطی‌های فلزی آشنا شدند و سپس بازدید از خط تولید رب گوجه فرنگی به صورت قوطی و فله به عمل آمد. در این مرحله، دانشجویان با مراحل سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خط تولید و کنترل فرایند آشنا شدند و از خط تولید کنسرو روژین بازدید کردند.

در ادامه، مستعدان از خط تولید جدید شرکت زمزم کرمانشاه بازدید کردند. در این بخش، مسئول فنی شرکت زمزم ضمن معرفی محصولات، درخصوص تفاوت‌های خط تولید نوشابه شیشه‌ای از PET (پلی اتیلن ترفتالات) توضیحاتی ارائه کرد و سپس دانشجویان با بازدید از خط تولید نوشابه PET بزرگ و کوچک، با مراحل کنترل کیفیت محصول آشنا شدند.

ارائه توضیحاتی در خصوص برندسازی و بازاریابی محصول، بخش پایانی این برنامه بود.


***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

برای اطلاع از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان اینجا کلیک کنید.

 

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 168469
نیما داورزنی
خبرنگار

نیما داورزنی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین