ناصر باقریمقدم گفت: شبکهسازی از نخبگان و مشارکت آنان به خصوص در امور مناطق کمتر توسعهیافته میتواند شکاف توسعه این مناطق با سایر نقاط کشور را پر کند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ نشست نخبگان مقیم تهران استان کهگیلویهوبویراحمد با حضور قائم مقام و مدیران بنیاد ملی نخبگان، معاون اقتصادی استاندار کهگیلویهوبویراحمد، رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویهوبویراحمد و جمعی از مدیران ارشد این استان، برگزار شد.
در این نشست، ناصر باقریمقدم؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان شبکهسازی از نخبگان هر استان برای مشارکت در برنامههای توسعه را امری ضروری توصیف کرد و گفت: سرمایههای انسانی استانها عمدتاً در تهران متمرکز شده است؛ بنابراین برای کمک به توسعه استانها باید با شبکهسازی از این ظرفیتهای بزرگ بهره گرفته شود.
وی افزود: شبکهسازی از نخبگان و مشارکت آنان به خصوص در مناطق کمترتوسعهیافته میتواند شکاف توسعه این مناطق با سایر مناطق را پر کند که البته این مهم نیازمند همکاری و تعامل مسئولان ارشد استان و با جامعه نخبگانی و زمینهسازی برای جذب آنان در دستگاههای دروناستانی است.
مشارکت نخبگان یعنی تحویل استانی توسعهیافته به نسلهای بعد
عسکری؛ معاون اقتصادی استاندار کهگیلویهوبویراحمد نیز با اشاره به ظرفیتها و مزیتهای نسبی کهگیلویهوبویراحمد، اظهار داشت: تنها با مشارکت نخبگان میتوان استانی توسعهیافته به نسلهای بعدی تحویل داد.
وی سیاستهای اقتصادی استان را مبتنی بر افزایش و توزیع عادلانه درآمد عنوان و اضافه کرد: در استان، طرحهای بزرگ اقتصادی که در برخی از آنها بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری شده، فعالند که همه آنها برای حصول بالاترین کیفیت نیازمند اندیشه و توان نخبگان هستند.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویهوبویراحمد با اشاره به تشکیل ستاد اقتصاد دانشبنیان در استان، ادامه داد: با این اقدام، تمام دستگاههای متولی امور توسعه در استان ضمن ارتباط با نخبگان از ظرفیت آنان برای توسعه استان استفاده خواهند کرد.
در ادامه حمدالله اکوانی؛ رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویهوبویراحمد گفت: به زودی خانه نخبگان استان به منظور تقویت ارتباط نخبگان غیرمقیم با مجموعه دستگاههای دروناستانی و بخش خصوصی ایجاد خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری و رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان نیز برنامههای این نهادها را برای جذب مشارکتهای نخبگان استانی تشریح کردند.
نظر دهید