بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/11/03 - 11:42
  • - تعداد بازدید: 324
  • - تعداد بازدیدکننده: 321
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه:

مهمترین وجه تمایز کشورها در مسیر توسعه، بکارگیری توان نخبگان است

آوات طاهرپور با اشاره به نقش مهم نیروی انسانی مستعد و نخبه در پیشرفت و توسعۀ منطقه‌ای، گفت: مهمترین وجه تمایز کشورها در مسیر توسعه، بکارگیری توان نیروی انسانی نخبه است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ آوات طاهرپور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در نشست با اعضای اتاق بازرگانی استان، با اشاره به نقش مهم نیروی انسانی مستعد و نخبه در پیشرفت و توسعۀ منطقه‌ای، گفت: مهمترین وجه تمایز کشورها در مسیر توسعه، بکارگیری توان نیروی انسانی نخبه است.

وی با اشاره به برنامه‌های متنوع و متعدد بنیاد ملی نخبگان در حمایت از جامعۀ نخبگانی در سطوح مختلف، شیوه‌نامۀ بورسیۀ شغلی مستعدان را تشریح کرد و افزود: با اجرای این شیوه‌نامه، هم مستعدان می‌توانند توان خود را در صنعت محک بزنند و هم صنعت می‌تواند نیازهای خود را با استفاده از توان نخبگانی و دانشگاهیان حل و رفع کند. 

طاهرپور ادامه داد: بر اساس این شیوه‌نامه که در سال جاری به بنیادهای نخبگان استانی ابلاغ شده، واحدهای اقتصادی می‌توانند بر اساس نیاز و دستوالعمل‌های موجود در شیوه‌نامه و البته نظر شورای راهبری استانی، نسبت به بورسیۀ دانشجویان واجد شرایط اقدام کنند.

رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه یادآور شد: جذب و نگهداشت سرمایه‌های انسانی مستعد برتر و نخبه در استان، ارتقای توانایی‌های علمی و فنی دانشجویان از طریق ارتباط مستمر آنان با واحدهای اقتصادی، ارائۀ آموزش‌های مرتبط برای جذب استعدادهای برتر دانشگاهی در واحدهای اقتصادی استان طبق نیاز صنعت و استفاده از مستعدان برتر و نخبگان برای ارتقای فعالیت‌های واحدهای اقتصادی، از مهمترین اهداف این شیوه‌نامه است. 

وی در مورد نحوۀ اجرای این طرح، گفت: جلسات این شیوه‌نامه در هر استان در قالب شورای راهبری استانی و با حضور استاندار یا نمایندۀ وی به عنوان رئیس شورا، رئیس بنیاد نخبگان استان به عنوان دبیر، رئیس دانشگاه و رؤسا و مدیران واحدهای اقتصادی استان، خانه صنعت و معدن و تجارت، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق تعاون، تشکیل می‌شود و پس از ظرفیت‌سنجی دانشجویان برتر استان، فراخوان لازم به واحدهای اقتصادی استان اعلام می‌شود. پس از اعلام نیاز واحدهای اقتصادی، شورای راهبری اسامی 10 واحد اقتصادی که فعالیت آنها با ظرفیت‌های موجود در دانشگاه مرتبط است را به دانشگاه اعلام می‌کند و دانشگاه نیز موارد تأییدشده را جهت درج در دفترچه کنکور سراسری به وزارت علوم ارسال می‌کند. پس از کنکور سراسری،دانشگاه اسامی متقاضیان را به شورای راهبری اعلام می‌کند.

وی اضافه کرد: شورای راهبری پس از دریافت اسامی از دانشگاه، فهرست دانشجویان متقاضی را به میزان سه برابر ظرفیت موجود به واحدهای اقتصادی اعلام می‌کند و در نهایت، واحدهای اقتصادی پس از بررسی،اسامی برگزیدگان را به شورای راهبری اعلام می‌کنند. 

طاهرپور با بیان اینکه شرط اول برای پذیرفته شدن در این طرح اینست که متقاضی رتبۀ زیر 5000 در کنکور سراسری را کسب کند، تصریح کرد: در این طرح، برگزیده باید به مدت 15 ساعت در هفته در واحد اقتصادی بکارگیرنده حضور داشته باشد؛ همچنین دو ماه تابستان در واحد مورد نظر به کار اشتغال داشته باشند. 

رئیس بنیاد نخبگان کرمانشاه تأکید کرد: بر اساس شیوه‌نامه اجرایی این طرح، به افرادی که پذیرفته می‌شوند، در طول مدت تحصیل حقوق از محل واحد بکارگیرنده پرداخت می‌شود و می‌توانند از امکانات بنیاد ملی نخبگان نظیر استفاده از کمک‌هزینه‌های توانمندی آموزشی و کارآفرینی و برنامه‌های فرهنگی و توانمند‌سازی بهرمند شوند. 



***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 164114
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین