بنیاد نخبگان تلاش دارد با الگوسازی از نخبگان و آشنا کردن مستعدان با مفاخر کشور، مسیر نخبگی را برای صاحبان استعدادهای برتر روشن و هموار کند و در این مسیر تعامل و همکاری دیگر نهادها و دستگاهها امری حائز اهمیت است.
در این نشست، با اشاره به ارتباط و همکاری نزدیک بنیاد نخبگان استان و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، سطح این همکاریها مفید و اثربخش توصیف و با اشاره به تدوین سند راهبردی کشور در امور نخبگان در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن توسط رییس جمهور به همه سازمانها عنوان شد: طبق این سند، نخبگی امری ذاتی و مادرزادی نیست بلکه مسیری رو به تکامل است.
در ادامه افزوده شد: نخبگی حد بالا و قله وصول برای استعدادهای برتر است، پروفسور سمیعی که معرف همه هست، پروفسور حسن ابراهیمزاده معبود، چهره ماندگار زیستشناسی کشور، پروفسور بهمن مهری، ریاضیدان گیلانی و پروفسور علی درویشزاده، پدر علم زمینشناسی، از بهترین مصادیق نخبگی در استان هستند.
در این نشست بیان شد: بنیاد نخبگان تلاش دارد با الگوسازی از نخبگان و آشنا کردن مستعدان با مفاخر کشور، مسیر نخبگی را برای صاحبان استعدادهای برتر روشن و هموار کند و در این مسیر تعامل و همکاری دیگر نهادها و دستگاهها امری حائز اهمیت است.
در بخشی از این نشست، مسعود اصفهانی رئیس بنیاد نخبگان گیلان گفت: بنیاد استان، در حوزه دانشآموزی با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان، به برگزاری مدارس فصلی خلاقیت و ایدهپردازی برای دانشآموزان مدارس شاهد در شهرستان رشت و سایر شهرستانهای استان مبادرت کرده تا هم بخش شناسایی و هم هدایت و البته حمایت از استعدادهای دانشآموزی به خوبی انجام شوند.
در ادامه این نشست، اعضای شورای هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان به بیان دیدگاهها و نقطهنظرات خود و همچنین چالشها و ظرفیتهای موجود در جامعه نخبگان جمعیت شاهد و ایثارگر استان گیلان پرداختند و توافق شد که برای حصول راهکارهای مناسب و برنامهریزی برای فعالیتهای مشترک، جلسات هماندیشی مشابهی در آینده ترتیب داده شود.