کارگاه «شیوههای بهبود کیفیت روابط پدر و مادر با فرزندان» به همت بنیاد نخبگان استان چهارمحالوبختیاری برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ در راستای اجرای برنامههای تربیتی و آموزشی، کارگاه «شیوههای بهبود کیفیت روابط پدر و مادر با فرزندان» به همت بنیاد نخبگان استان چهارمحالوبختیاری برگزار شد.
در این برنامه عنوان شد: یکی از ویژگیهای انسان سالم و موفق، چگونگی برخورد با مسائل و تصمیمگیری بر مبنای ارزیابی دقیق موقعیت است. کسب این مهارت مهم و ضروری در زندگی اجتماعی، مشکل نیست و نیازمند آموزش و تمرین است.
در ادامه با اشاره به اهمیت فرزندپروری، بیان شد: فرزندپروری یکی از مهمترین مباحثی است که همه والدین باید اطلاعات و مهارتهای آن را به دست بیاورند. آموزش فرزندپروری میتواند چالش «چگونگی تربیت بهتر فرزند» را در ذهن والدین پاسخ دهد.
سپس با اشاره به اینکه انسان از دوران جنینی موجود پیشرفتهای محسوب میشود، بیان شد: انسان در این زمان هم اطلاعات را به خوبی دریافت میکند. جنین ارتباط خود را ابتدا از مادر شروع میکند و توسعه میدهد. آنچه برای کودکان بسیار با اهمیت است، ارتباط عاطفی با والدین است؛ هر جایی که این نیاز عاطفی نااستوار شود، کودک نیز احساس ناامنی و اضطراب میکند.
در ادامه با بیان اینکه دوست داشتن فرزند باید بی قید و شرط باشد، گفته شد: باید به کودک اجازه خطا و اشتباه داده شود و تا زمانی که دائماً کودک در حال کنترل و ایراد باشد، راه برای شکست و سرخوردگی او فراهم است. والدین باید بدانند که کودکان از رفتار آنان آموزش میبینند و نه صرفاً از گفتارشان؛ پس باید با کودک همسو شد و باید فضای خانه را به سمتی هدایت کرد که بر اساس نیاز، فرزند نظم و انضباط را آموزش ببیند.
در این کارگاه، بر درمان مبتنی بر تعهد و پذیرش تاکید و خاطرنشان شد: باید فرزند را به گونهای تربیت کرد که اشتباه خود را بپذیرد و اینگونه نباشد که اگر دچار اشتباه و خطایی شد، تحقیر شود.
نظر دهید