بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/11/23 - 12:49
  • - تعداد بازدید: 820
  • - تعداد بازدیدکننده: 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون استاندار کردستان:

کارگروهای تخصصی استانی بهترین محل برای تلفیق علم و عمل است

حسین فیروزی گفت: کارگروه‌های تخصصی بنیادهای نخبگان استانی نقش مهمی در هدایت ظرفیت‌های بومی به سمت اشتغال‌زایی، حصول ارزش‌افزوده پایدار و توسعۀ اقتصادی دارند.

~/Asset/News/News/Image/کار گروهی2.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ حسین فیروزی؛ معاون استاندار کردستان در جلسۀ کارگروه گیاهان‌دارویی و طب‌سنتی بنیاد نخبگان استان، کارگروه را بهترین محل برای تلفیق علم و عمل دانست و گفت: کارگروه‌های تخصصی می‌توانند به بهره‌وری بیشتر استان از داشته‌های ذاتی کمک شایانی کنند.


وی افزود: کشت و برداشت و فرآوری گیاهان‌دارویی یکی از مزیت‌های مهم استان کردستان است که باید در قالب کارگروه‌های تخصصی بنیاد نخبگان کردستان در راه اشتغال‌زایی، حصول ارزش‌افزوده پایدار و توسعۀ اقتصادی استان از این ظرفیت‌های بومی استفاده کرد.


فیروزی کمک به پایداری زیست‌محیطی و جلوگیری از ترویج فرهنگ بهره‌برداری‌های نامناسب از منابع طبیعی را از دیگر اهداف کارگروه گیاهان‌دارویی و طب‌سنتی برشمرد و ادامه داد: تولید ثروت و کارآفرینی از مهمترین اهداف در این حوزه است که تنها با طبقه‌بندی و اولویت‌بندی محقق می‌شود.


معاون استاندار کردستان با اشاره به اینکه بنیاد نخبگان استان توانسته است گفتمان گیاهان‌دارویی را در سطح کردستان نهادینه کند، تصریح کرد: خوشبختانه ادبیات بنیاد به همۀ بخش‌های مربوط از جمله سازمان جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، اداره تعاون و صندوق‌های حمایتی سیطره پیدا کرده و زمینه‌ساز ایجاد بستر مناسب برای هم‌افزایی و همکاری بین‌بخشی است.


وی اظهار داشت: برای رسیدن به نقطۀ مطلوب باید همۀ جوانب از جمله کمیتۀ اجرایی، تعاونی تأمین نهاد و بذر، موضوع کشت، اتصال به بازار و فرآوری و دیگر موضوعات مربوط به طور تخصصی مورد بررسی قرار گیرند.


فیروزی با بیان اینکه طی 20 سال گذشته چند ده هزار هکتار از منابع طبیعی استان از دست رفته است، تأکید کرد: این داشته‌های بومی باید برای توسعۀ علمی و فعالیت‌های تحقیقاتی مورد استفاده قرار بگیرد تا با تلفیقی از دیدگاه‌های علمی و عملی بتوان این بخش مهم را توسعه داد.


معاون استاندار کردستان با تأکید بر اینکه تنها راه توسعه بخش گیاهان‌دارویی، تفکر دانش‌بنیان است، گفت: هر گونه فعالیتی باید در قالب گروه انجام شود و توجیه اقتصادی داشته باشد؛ علاوه بر آن باید از امکانات رسانه نیز برای توسعۀ فرهنگ کارآفرینی در بخش گیاهان‌دارویی بهره برد.

  • گروه خبری : newNews
  • کد خبر : 146872
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

سامانه ی گفتگوی آنلاین