بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN

 

طرح توسعه رویدادهای رقابتی مسئله‌محور (طرح شهید بابایی)، به منظور ایجاد فضای نشاط علمی در دانشگاه­‌ها، آشنایی دانشجویان با نیازها و مسائل کشور و ترغیب آنان برای کار گروهی، از سال 1399 از سوی بنیاد ملی نخبگان اجرایی شده است. در این طرح، مسابقه‌ای علمی ـ تیمی میان تیم­‌های دانشجویی برگزار می‌گردد و تیم­‌های دانشجویی در مدتی معین برای ارائه خط‌مشی و راه‌حل یک مسئله، در چارچوب مقررات ذی‌ربط به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

 

 

 

 

یادآوری: دارا بودن صاحب مسئله برای اجرای رویداد رقابتی اولویت محسوب می‌­شود. چنانچه رویدادی فاقد صاحب مسئله باشد، ضروری است که ذی‌نفعان مشخصی داشته باشد و بتوان بر اساس خروجی­‌های حاصل، تیم‌­های دانشجویی را به ذی‌نفعان معرفی کرد.

 

 

 

 

یادآوری 1: کارگروه علمی رویداد رقابتی، به منظور تبیین صورت دقیق مسئله و تدوین مقررات لازم برای برگزاری، نظارت و ارزیابی رویداد رقابتی مترتب به مسئله موردنظر تشکیل می‌شود.

یادآوری 2: کارگروه اجرایی رویداد رقابتی، برای تدوین برنامه زمان‌بندی، تقویم برگزاری و فرایند اجرایی آن تشکیل می‌شود.

یادآوری 3: جزئیات بیشتری از وظایف برگزارکنندگان رویدادهای رقابتی در فهرست وظایف قابل مشاهده است.

یادآوری 4: سایر وظایف و مسئولیت­‌های کارگزار از طریق عقد قرارداد/تفاهم‌نامه/ تعهدنامه همکاری با بنیاد به طور کامل متناسب با نوع مسئله و جامعه مخاطب آن، تعیین می‌گردد.

 

 

 

 

یادآوری: حامی در راستای به انجام رساندن مسئولیت اجتماعی خود در زمینه تربیت، رشد و شکوفایی سرمایه گرانقدر نیروی انسانی در کشور و همچنین انجام وظایف محوّله به کلیه نهادها در زمینه اجرای «سند راهبردی کشور در امور نخبگان» مبنی بر هدایت صاحبان استعدادهای برتر با استفاده از توانمندی­‌های بخش­‌های دولتی و غیردولتی و همچنین زمینه‌سازی برای پرورش افراد نخبه و شکل­‌گیری گروه‌های نخبه در جامعه، نسبت به حمایت مادّی و معنوی از رویداد، تیم‌­های دانشجویی و همچنین تیم‌­های برتر اقدام می­‌کند.

 

 

بنیاد ملی نخبگان با توجه به مأموریت‌های خود ذیل «سند راهبردی کشور در امور نخبگان»، ایستگاه‌های مسیر نخبگی را شناسایی و با کمک نهادهای مرتبط برای پشتیبانی از مشمولان هر ایستگاه برنامه‌ریزی کرده است.

رویکرد بنیاد ملی نخبگان شناسایی «اجتماعات نخبگانی» از طریق رصد رفتار و فعالیت‌های نخبگانی آنان در تمامی حوزه‌ها شامل: علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری، قرآن، هنر، ادب و... و همچنین توسعه فعالیت‌های نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاه‌های ذی‌ربط برای اثرگذاری مناسب آنان در جامعه تخصصی خود است.

 

 

شهید عباس بابایی

وی در خانواده‌ای متوسط و مذهبی در شهر قزوین و در ۱۴ آذر ۱۳۲۹ متولد شد. دوره ابتدایی را در دبستان «دهخدا» و دوره متوسطه را در دبیرستان «نظام وفا» گذراند. پس از گرفتن دیپلم، در سال ۱۳۴۸ در رشته پزشکی پذیرفته شد، اما به دلیل علاقه به خلبانی، داوطلب تحصیل در رشته خلبانی نیروی هوایی شد و پس از گذراندن دوره مقدماتی برای تکمیل تحصیلاتش در سال ۱۳۴۹ به آمریکا اعزام گشت.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، سرپرستی انجمن اسلامی پایگاه هوایی اصفهان را برعهده گرفت. با شروع جنگ ایران و عراق، عباس بابایی به انجام عملیات جنگی هوایی مشغول شد. در سال ۱۳۶۰ ضمن ارتقا به درجه سرهنگ دومی به عنوان فرمانده «پایگاه هشتم هوایی اصفهان» منصوب شد. او در ۹ آذر ۱۳۶۲ به درجه سرهنگ تمامی ارتقاء یافت و به سمت معاونت عملیات فرماندهی نیروی هوایی منصوب شد و به تهران عزیمت کرد. وی پس از چهار سال رزم در مقام معاونت عملیات نیروی هوایی، در ۸ اردیبهشت ۱۳۶۶ به درجه «سرتیپی» ارتقا یافت.

عباس بابایی در سن ۳۶ سالگی و پس از ۶۰ مأموریت جنگی موفق و پس از یک عملیات برون مرزی در منطقه عملیاتی سردشت در ۱۵ مرداد ۱۳۶۶ هدف  شلیک  توپ زو-۲۳ قرارگرفت و جان خود را از دست داد. پیکر وی در مزار شهدا در جنوب شاهزاده حسین قزوین به خاک سپرده شد.

سامانه ی گفتگوی آنلاین