بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/12/03 - 10:54
  • - تعداد بازدید: 887
  • - تعداد بازدیدکننده: 845
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:

تعامل بنیاد ملی نخبگان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت از جامعه نخبگانی

باقری‌مقدم گفت: بنیاد ملی نخبگان در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی لازم را برای حمایت از جامعه نخبگانی فرهنگ، هنر و رسانه به خصوص در حوزه استخدام و جذب آنان در دستگاههای اجرایی و نهادهای دولتی دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ برنامه نشست نخبگان حوزه فرهنگ، هنر و رسانه با محمدمهدی اسماعیلی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ناصر باقری‌مقدم قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و سایر معاونان و مدیران دو نهاد در مجتمع فرهنگی «باغ زیبا» تهران برگزار شد.

در این برنامه، ناصر باقری مقدم؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مسیر شناسایی هدایت و حمایت از نخبگان علمی، این نشست را اتفاقی مناسب برای جامعه نخبگان دانست.

وی گفت: بر اساس دستور رییس جمهور به عنوان رییس هیات امنا بنیاد ملی نخبگان، علاوه بر نخبگان حوزه علوم آکادمیک که سالها از سوی بنیاد ملی نخبگان مورد حمایت قرار گرفته اند، حمایت و پشتیبانی از نخبگان حوزه هنر و رسانه را آغاز کرده ایم.

باقری‌مقدم در ادامه تصریح کرد: در سالهای گذشته بنیاد ملی نخبگان بیشتر در دو شاخه علوم پایه و علوم مهندسی متمرکز بوده گرچه شیوه‌نامه‌های نیز برای شناسایی هدایت و حمایت از مستعدان و نخبگان هنری و فرهنگی نیز در این بنیاد طراحی شده بود اما در دور جدید این موضوع با اهمیت بیشتر و با جدیت بیشتر دنبال خواهد شد و بنیاد ملی نخبگان در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی لازم را برای حمایت از جامعه نخبگانی فرهنگ، هنر و رسانه به خصوص در حوزه استخدام و جذب آنان در دستگاههای اجرایی و نهادهای دولتی دارد.

وی افزود: به دلیل اهمیت حوزه فرهنگ وهنر در توسعه کشورهای دنیا، شناسایی نخبگان حوزه فرهنگ و هنر و به طور خاص رسانه یکی از تغییر رویکردها یا استراتژی های مهم بنیاد ملی نخبگان است که در حال حاضر در دستور کار است.

گفتنی است در ابتدای این دیدار، بیش از ۲۰ نفر از نخبگان به نمایندگی از جامعه نخبگانی کشور به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات و ارائه پیشنهادات خود در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه پرداختند‌.

اهمیت آینده نگاری در سینمای ایران، لزوم توجه به شاعران مستعد و حضور بانوان در عرصه های مختلف فرهنگ و هنر، توجه ویژه به مسائل فرهنگی به عنوان زیرساخت حل مسائل سایر حوزه ها، لزوم توجه به شرایط فرهنگی و وجود پیوست‌های فرهنگی در همه حوزه ها، ضرورت ایجاد تغییر نگاه به حوزه‌های فرهنگ و هنر، اهمیت حمایت از انتشار کتاب و نویسندگان، شفاف سازی بودجه های عملیاتی، توجه به نخبگان هنری به ویژه نخبگان حوزه موسیقی و تئاتر، ضرورت تمرکززدایی و توجه بیشتر به مناطق محروم، لزوم توجه ویژه به مستعدان برتر و نخبگان حوزه صنعت چاپ، اهمیت توجه به نخبگان قرآنی و برنامه ریزی گام به گام، افزایش تعامل وزارت فرهنگ و ارشاد با رسانه ملی، تلطیف فضای اجتماعی با کمک رسانه و وزارت ارشاد، ایجاد بستر مناسب برای تکریم و الگوسازی از مفاخر فرهنگی و هنری کشور، لزوم مکتوب شدن زندگی نخبگان و مفاخر در قالب کتاب و ثبت و ضبط تاریخ شفاهی ایشان، اهمیت رسیدگی به حوزه های علوم انسانی و تعامل گسترده میان متولیان این حوزه، لزوم بسط نگاه های متفاوت به حوزه‌های فرهنگی و همچنین استفاده از علم در سینمای امروز ایران، از مهمترین نکاتی بود که نخبگان و مستعدان به آن اشاره کردند.

***
ما را در شبکه‌های اجتماعی به آدرس bmnirann@ دنبال کنید.

  • گروه خبری : newNews,SlideShow
  • کد خبر : 164522
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید